Milyen televíziót vegyek ajándékba? LED vagy LCD? Márka? Jelenleg analóg kábelhez kellene, később digitális műsorszóráshoz és nem túl drága. (tudásbázis kérdés)
12. beneliv
2013. jan. 27. 19:21
Észre fogom venni ha a szolgáltatóm analógról átáll digitális műsorszórásra?
11. eandi78 (válaszként erre: 10. - 5146e98818)
2012. nov. 6. 19:38
Továbbá a mobilon tárolt képeket, zenét, filmet wifin keresztül át lehet küldeni a tv-re, kábel se kell. Szgépen tárolt filmek/zenék is hasonlóan "kivetíthetők".
10. 5146e98818
2012. nov. 6. 19:30
Én ma már csakis "internetképes" TV-t vennék. A Youtube-on, egy csomó jó kis "teljes film" van fenn.
9. vjeanette
2012. nov. 6. 14:13
Köszönöm mindenkinek!
8. cicaanya
2012. nov. 6. 14:00
szép napot sziasztok
7. cicaanya (válaszként erre: 4. - Bertaerzs)
2012. nov. 6. 13:58
nálam is ez volt azt kiderült valamit bele raktak még maga samsungosokat hívtam és jó lett .... és +1év jótállásom lett tv-én be állította
muksó és szuper :)
6. lomé
2012. nov. 6. 13:58
Samsung, Led, már vannak elfogadható árban. Én is várnék a karácsonyi leárazásokig, ha nem sürgős. A LED nem fogyaszt állítólag olyan sok áramot sem, mint az LCD.
5. cicaanya
2012. nov. 6. 13:57
analóg SAMSUNG-on nagyon jól működik! én kettőset használok mert jobban bejönnek meg mást is befog tv :) tehát szerintem jóóó ha van közeledben Mediamarket,vagy EURONICS akkor ott vedd meg .. általában nagy akciókat szervez a Samsung rajtuk keresztül!
4. bertaerzs
2012. nov. 6. 13:57
Én is Samsung-ot vettem, ajánlatos web-áruházból, 20 ezerrel fizettem kevesebbet + kihozzák, beüzemelik. Gondom a képpel van, nem jó hozzá a szolgáltatóm.
3. cicaanya
2012. nov. 6. 13:54
SAMSUNG és vedd meg a márka nevet is mert plusz bonuszban van lehetősgek ha gond van tv-vel!
MI/ én elegedet vagyok 80cm tévével szuper jó és jó szervize mert lakáson szervizelnek szemed láttán!
2. Sopianae
2012. nov. 6. 13:52
Decemberbe nagy leárazások lesznek. Addig várj vele mindenképp, de ne az utolsó pillanatig, mert az olcsóbbakat, amik jók is gyorsan elviszik.
1. vjeanette
2012. nov. 6. 13:50
Milyen televíziót vegyek ajándékba? LED vagy LCD? Márka? Jelenleg analóg kábelhez kellene, később digitális műsorszóráshoz, nem túl drága.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Analóg és digitális műsorszórás
- Magyarországi földfelszíni szabad hozzáférésű digitális TV műsorszórásról tapasztalatok?
- Digitális műsorszórás