Milyen tapasztalatotok van méregtelenítő, ill. böjtkúráról? (beszélgetés)
a 9 naposban nekem is volt 4 ilyen napom :) ez -5 kilót eredményezett :) sikert és kitartást kívánok!!!!
azon ne lepődj majd meg, ha lesznek stagnálós időszakok, akkor se veszítsd el a kedved, mert aztán ujra beindul a fogyás!! :)
Nekem lesznek benne abszolút nem evős napok, persze fokozatosan, előszőr egy nap, majd három, stb. A pontos felépítést nem tudom, az később derül ki, először méregtelenítek! :-)
Attól is függ, hogy hogyan reagál a szervezetem, de nagyon lelkes vagyok!
Köszi, hogy leírtad!:)
Szerencsére én se vagyok édesszájú:) Most is inkább a főzelékféléket és a zöldségeket kívánom:)
reggelire zabpehely, vagy gabonapehely tejjel, vagy pirítós (magvas v barna kenyér), de. gyümölcs v zöldség (répa, karalábé, paradicsom, ubi, paprika vagy vmi nyersen ehető), ebéd leves (leginkább zöldség, tészta nélkül, lehetőleg kevés zsiradékkal, valamilyen párolt vagy grillezett hús, zöldség (de volt h nem főztem és ujra gabonapehely tejjel :) ) du. szintén gyümölcs, zöldség, vagy valmi keksz (háztartási leginkább, de ha kreatív vagy és szeretsz sütni találsz a neten keksz recepteket) este vagy ebédhez hasonló vagy túró édesítővel, esetleg zab- v kukoricapehely)
Én elég rugalmasan kezeltem a dolgokat. A lényeg sztem, h csak olyat egyél, ami egészséges és nincs benne túlsok kalória. Én alapból nem voltam nagy édesség evő, de a kenyeret tésztát szerettem mindig. Most inkább krumplira váltottam. A rizs talán a legjobb, de én nem szeretem :S
Szóval..ha őszinte akarok lenni.. hát én nem nagyon tartottam be a "hivatalos" étrendet. Mindig ettem vmit - ha éhes voltam. Ha nem, akkor nem... egy idő után nem is voltam már éhes, és volt hogy napi 3-2-1 x ettem csak. Fontos, hogy elegendő vitamin és ásványi anyag beviteled legyen! Nekem a fiam segített keresni olyan vitamint, ami megfizethető és sokszorosa a vitamin - és ásványianyag tartalma az agyonreklámozott gyógyszertárban kaphatóaknak.
Sztem egy idő után kialakul mindenkinek a saját ritmusa, étrendje - én ezt tapasztaltam.
Szia!
Érdekelne, hogy te milyen receptet követtél míg csináltad a 40 napos kúrát? Mit ehettél közben?
Igen, megváltozik sokminden...táplálkozási szokások, gondolkodás...fontosság... bár ez biztosan egyénfüggő is :)
Én a 9 naposan évente - tavasszal - mindig végigcsinálom. Az csak méregtelenítő, viszont igaz, hogy - 4-5 kg. súlyveszéssel is jár.
A 40 naposat 1x csináltam végig, de az "maradandó nyomokat hagyott" :D
Soha nem éheztem, mindig ettem amikor akartam, de egy idő után már nem akartam...érdekes volt :)
Én erről azt gondolom, hogy mint minden ez is a fejben dől el. Tehát ha megvan az elhatározás, és a kitartás, h végigcsinálod akkor nem lesz nehéz! Főleg, ha van melletted orvos, vagy dietetikus, aki támogat. Sztem ez nagyon fontos! Én egyedül csináltam végig, de így is jó volt. Az eredmény -20 kg. ami azóta sem jött vissza :) Ha kérdésed van, csak nyugodtan:) akár itt, akár üziben :)
Nálad mit takar a méregtelenítő kúra?
Már régóta gondolkodom rajta, persze először csak egy rövidebb idejűt, de nagyon jót tenne, úgy érzem!:)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Hydrogén peroxyd méregtelenítő kúráról hallott valaki? Tapasztalatok?
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Niacint szedett-e már valaki méregtelenítés céljából. Tapasztalat?
- Milyen méregtelenítési módszerek vannak? Ki hogy csinálja?
- 12 napos léböjt méregtelenítés céljából. Tapasztalatok?