Milyen tanfolyamot érdemes most elvégezni? (tudásbázis)
Ne azért tanulj, hogy megtérüljön!!!! A tudásodat soha senki nem fogja tudni elvenni tőled, és sohasem tudhatod előre, hogy mikor is lesz rá szükséged. TANULJ, ha megengedheted magadnak akár anyagilag akár sok szabadidővel rendelkezel.
Mellesleg tényleg tisztelet a kivételnek, de a legtöbb sok-diplomás azért nem tud elhelyezkedni, mert "büdös a munka" vagyis csak a bőr vezérigazgatói szék felelne meg nekik. Én fősulival + felsőfokú könyvelőivel jelenleg bankot takarítok és pincérkedek. Nem szégyen a munka!!!!
Nem a szakma a lényeg mert sok ember akiket ismerek egy, kettő, akár három diplomával is munkanélküliek!Szerintem ez nem megoldás!
Valami kézzelfogható dologban kell gondolkoznod!Tanulhatsz, de mire elvégzed az iskoláidat elmúlik az élet vagyis ha van egy szakmád egy jól fizető szakmád ...évekbe telhet mire megtérül hogy tanultál (feltéve hogy el tudsz benne helyezkedni) ... egyszer csak azt veszed észre, hogy megöregedtél...szerintem aki keres az talál!
Sok sikert hozzá!
Szerintem ilyen nincs.
Most válság van és munkanélküliség!
De,ez ne tartson vissza.
Szia!
Ez attól függ mit is szeretnél csinálni?!
De szerintem ne Magyarországon gondolkozz!Ott nincs jövő!Ha van lehetőséged nyitni valamerre tedd meg!(külföld)
Amihez kedved van.
Találjuk ki!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Milyen tanfolyamot, iskolát érdemes most elvégezni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Megéri bármilyen OKJ-s tanfolyamot elvégezni? El lehet vele helyezkedni?
- Milyen tanfolyamot érdemes manapság elvégezni?
- Szerintetek érdemes mostanság egy kozmetikus tanfolyamot elvégezni?