Milyen szín illik kék szekrényhez és barna szőnyeghez? (beszélgetés)
Végül 2 szemközti fal (Dulux) masala tea lett, a másik 2 szemközti fal pedig sangria málna. Még feldobtuk az íróasztalok felett 1-1 csík tapétával, aminek a színe olyasmi mint a masala tea, benne a virágok pedig mint a sangria málna.
Szerintem nagyon szép lett :) .
Ezen a linken pedig megtalalhato, hogy melyik szinekkel hogyan tarsithato a kek, biztos van koztuk olyan kombinacio, ami a foruminditonak is tetszik:
Ez egy pelda barna es kek szobara, nappalira (de nem modern, csak latszik, milyen jol illenek)
A kek es a barna (attol fugg, milyen kek es milyen barna) jol illik egymashoz, es amit el tudok kepzelni a fal szinekent, nagyon halvany rozsaszin, nagyon halvany vilagoskek vagy egy tejeskave szinu.
Nem rossz vele a rozsaszin, de nagyon halvany legyen es hideg arnyalatu rozsaszin, nem barack. Nem tudom azt sem, hogy milyen a kek, amit irsz, egy sotetebb barna es egy sotetkek vagy egy kiralykek ami egyutt jo.
Egyik baratnomnek van is ilyen szinosszeallitasu versace ruhaja. Es igaz, a szoba nem ruha, de ezek a szinek igenis mennek egymassal csak nem mindegy az erosseg. Egy paint doksit kellene nyitnod es csak ugy berajzolgatni par kockat (amik a butorok) es a hatteret tetszes szerint valtogathatod, amelyik kombinacio leginkabb tetszik, azt valositod meg.
Ez a link lehet, hogy segít választani:
Egyébként az oldalon rengeteg színt meg tudtuk nézni. Szerintem még a halványlila, olyasmi, mint a világosabb lila orgona, az nem lenne rossz.
láttál te már lila akácot a kék virágaival meg a barna törzsével? a természet is hülye, bizonyára... :)
tökéletesen összeillik a két szín
Hát annyira nem lányka :D
Én 20 évesen és a 17 éves húgom használja...
Barna fal?
Már a kék-barna is furcsa, de ha már ez van, legalább a fal legyen normál szín.
Még mindig jobb egy vanília-szín. Nem? :))
Ezzel a színnel már nagyon giccses lenne?
További ajánlott fórumok:
- Egészséges barna bőrt szeretnék
- Tudni illik, hogy mi illik
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Világos barna mokaszinhoz milyen színű harisnya illik?
- Sötétbarna, bézs, szürke szekrényhez milyen szőnyeg, - ill. falszín illene/menne?
- Fehér bőrhöz, barna szemhez milyen hajszín illik a legjobban?