Milyen szállást ajánlanátok Eger és környékén? (tudásbázis)
Nagyon szépen köszönöm az információkat:)
Én az egri strandra gondoltam,hogy az milyen közel van:)
La Casa Panzió, Szent Flórián Panzió, St. Kristóf Panzió. Ezekről mi a véleményetek?
A Kulacs csárdát is megkérdeztem, de nekem az drága.
Ja még annyi, hogy megkapjátok a kulcsot utána senki nem zavar, mikor mentek haza akkor visszajön a nő és visszaadjátok a kulcsot :)
Illetve mi bedobtuk a postaládába mert már indulni akartunk de ő még órák múlva tudott volna jönni. Szóval nagyon rugalmasak. És nagyon jól felszerelt a lakás is, van minden, tiszta és kényelmes.
Az Eger kártya az egy olyan kártya amit a szálláson adnak és bizonyos helyeken kedvezményesen lehet enni-inni. Éttermek,cukrászdák vannak a listán :)
Ha strand alatt az egerszalókira gondolsz, akkor az is olyan 10-15 perc lehet autóval. Talán 10-15 km távolságra lehet.
Nekünk nagyon bevált a szállás, szép és kényelmes és nagyon jó helyen van. A belváros is 2 perc séta, szemben a vár, mellette közvetlen a minaret. Én ha mennék megint Egerbe csak ott szállnék meg újra :)
Tuti kinyitnak,egyébként van ez évi programajánló is,és ott meg tudod nézni.
Ilyenkor borkóstolókkal készülnek a pincék.De nézz utánna.
Szerintem ha beütöd,hogy Egri programok 2012,akkor tuti kiadja az ez évi progikat:)
A hosszú hétvégék az ilyen helyeken mindig tele vannak programokkal.
Ha hiszed,ha nem,a kiválasztottak között van:))
Nagyon szimpatikus,és elfogadnak SZÉP kártyát is,ami nálunk fontos.
Tudnál írni róla bővebben?Ír olyat,hogy Eger extra kártya.Ez bővebben mit takar?Erről tudsz valamit?
A strand milyen messze van tőle?
Bármi,ami ezzel az apartmannal kapcsolatos,érdekel:)
Előre is köszi:)
Előre is köszi:Ö)
Mi nyáron Egerbe akarunk menni nyaralni:)
Ismerjük valamennyire a várost,na és imádjuk is:)
És bizony én Eger belvárosában keresem a szállásokat,hogy jó helyen legyen,mindenhez közel,és kocsiba csak akkor ülünk,ha Szalajka-völgybe,vagy Kékesre megyünk.
Ez alapján válogat a család.
Úgyhogy mi már nézelődünk,sőt a napokba már foglalni is szeretnénk,mert tapasztalatból tudom,hogy a jó szállásokat már ilyenkor foglalni kell.
És nagyon igazad van,Eger városában annyi a látnivaló,hogy csak és kizárólag gyalog járható be.Ahogy írod,kocsival nem is igen lehet menni a városban:)
Hát ha van szép város akkor Eger az!!!
Nem a borospincék a fő néznivalók,bár a szállást értem miért akarod közel:DDD
Másik..a várost kocsival bejárjuk..na ez Egerben nem fog működni..Eger műemlék város,nem járható be kocsival,csak ha a külvárost akarnád látni Csebokszári-lakótelep/jelenlegi neve Északi lakótelep..amit a helyiek nem használnak névként:D/Szóval ,ha a belvárost akarod bejárni gyalog kell tenned...:DD csak úgy engednek be..
Mariann 4 -es hsz-e jó keress rá arra:D
A város csudaszép,és hihetetlen hangulatos,de szinte csak gyalog :D
Mi a minaret apartmanban szálltunk meg már 2szer is :) Nagyon jó kis szállás, a szépasszonyvölgy olyan 10 perc kocsival.
Az erkéllyel szemben "kartávolságra" a vár, gyönyörű :)
Szia:)
Nézz szét itt: Eger szálláslap.hu
Itt annyi címet találsz,hogy csak győzz válogatni:))
Sok szállás kifejezetten a Szépasszony völgyében van:)
maps.google.hu és igy be is tudod tájolni.
Nem feltétlenül a ott keresnék szállást, ott a boros pincéken kívül nem igen van más. És maga a város is gyönyörű :-)
Egerben keresnék szállást, a Szépasszony völgy közelében. Tud nekem valaki ajánlani vmit? Mert a neten nézegetem, vannak írva címek, de sajnos nem ismerem a várost, így nem tudom,h melyik részén van.
2 fő részére kellene márc. 15-17ig.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki szabad szállást, a Balaton vagy a Velencei tó környékén?
- Serce (Horváto.) környékén tudtok ajánlani szállást?
- Ópusztaszer környékén tudtok olcsó falusi szállást?
- Tud valaki olcsó szállást Sopron környékén augusztus 25-étől? (kb. 3 éjszakára, 3 fő részére)
- Fertő-tó környékén, nagycsaládnak, apartman jellegű szállást tudnál ajánlani nyaralás céljából a nyárra?
- Csepelen vagy környékén szállást tudtok-e?