Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen szakmát tanulhat egy 16 éves fiú, akinek krónikus izületi gyulladása van? fórum

Milyen szakmát tanulhat egy 16 éves fiú, akinek krónikus izületi gyulladása van? (tudásbázis)

2011. nov. 9. 10:52
Én is "elcsesztem" a szakmatanulást ilyen téren. Pék-Cukrász lettem úgy, hogy mozgásszervi rendellenességgel születtem, rossz az egyik térdem, ráadásul a csuklómban ínhüvelygyulladást diagnosztizáltak. De nem adtam fel. A csuklóm, most 21 évesen annyira szétvan, hogy nem tudom a a babakocsit felrakni a vonatra, alig bírom a kislányomat megemelni...
2011. nov. 9. 10:45
ez esetben nem gondolkodnék kétkezi munkában...tud az a fiú tanulni ezt bizosan tudom...adj neki beszélős munkát pl.tolmács v.prof. v.diszpécser v...érted ue?
2011. nov. 9. 10:35
Csakis olyan munka való neki,amit meleg helyen tud végezni,és kímélő munka. Tehát valami szellemi,vagy ülő munka.
4. olivia2244 (válaszként erre: 1. - Gyöngyikeee)
2011. nov. 9. 10:35
Szia! Szerintem is szellemi munkát kéne választania. Olyat semmiképp sem, ahol sokat kell állni. Férjemnek is gond van az ízületeivel (30 éves), villanyszerelő és nagyon szenved munka közben. :(
2011. nov. 9. 10:12
hát nem, válasszon valami szellemi munkát
2011. nov. 9. 10:00
A sógorom 16 éves és nemrég kiderült,hogy krónikus izületi gyulladása van.Az iskolában pont szakma választás előtt volt,de semmilyen szakmára nem engedték a betegségére hivatkozva.Most karosszéria lakatosnak tanul,de állítólag ezt sem szabadna neki.
2011. nov. 9. 09:55
Milyen szakmát tanulhat egy 16 éves fiú, akinek krónikus izületi gyulladása van?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook