Krónikus epehólyag gyulladás indokolja a műtétet? (tudásbázis)
Az igaz, hogy a gyulladással nem szabad játszani, de nekem mikor annyira be volt gyulladva, hogy orvoshoz is alig bírtam elmenni, kaptam beutalót ami 3 hét múlva volt esedékes. Megállapították, gyulladás VOLT. Ha nem kezelem házilag és egy sebész orvos javaslatával, akár fel is dobhattam volna a bakancsom...
Ennyit arról, hogy időben kell orvoshoz fordulni :(
Az epegyulladással nem szabad játszani, lehet belőle könnyen hasnyálmirigy gyulladás. Nekem kivették, gyorsan meggyógyultam, azóta semmi baj.
Lyukasztással csinálták, alig látszik.
Sok folyadékot kell inni, mert a bacik is elszaporodhatnak benne. Én a Svédcseppet használom (régebben homeo bogyót is szedtem, de ezt alaposan meg kell válogatni).
A talpmasszázs lett a legjobb, mert a keringést serkenti. Már sok éve bevált ez a módszer.
Nekem sincs kövem.
További ajánlott fórumok:
- Epegörcs, ill. epehólyaggyulladás kinek mi vált be, alternatív gyógymód van rá?
- Ha gyulladás van a szervezetmben, akkor a CRP megemelkedik? Pl. krónikus gyomorhurut esetében is?
- Teherbeesési esélyek krónikus petefészek gyulladás után
- Milyen szakmát tanulhat egy 16 éves fiú, akinek krónikus izületi gyulladása van?
- Krónikus epeút és epehólyag-gyulladás, epekőbetegség, valamint krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén mi az ami ehető és mi nem?
- JIA - Krónikus ízületi gyulladás