Nekünk Brevi van, 2 gyereket szolgált ki és teljesen jó.
A dönthető háttámla meg lábtartó egy idő után nem szempont, mert úgysem alszik el 1 éves kora után (legalábbis nálunk) babakocsiban, viszont a bonyolutabb szerkezetek nehezebbek.
Nekem ezek voltak fontosak:A háttámla több fokozatban dönthető legyen,ha lehet vízszintesig,legyen kétoldalt fejtámla,nagy és átfordítható legyen a kupola,masszív váza legyen(szerintem a pár 6-7 kg-os kocsiknak vacak vázaik vannak),jól párnázott kényelmes legyen,lábtartó állítható legyen,kerekei ne túl aprók,elöl bolygósak legyenek,alul nagy csomagtartó,legyen körbe normális oldala,hogy biztonságos és kényelmes legyen,esernyőre csukódjon.Nagyjából ennyi.
Szia, én most vettem a kislányomnak egy Baby Desing Travel babakocsit és imádjuk:-) Nálunk szempont volt a dönthetőség, lábzsák, esővédő és kosár alul. Nagyon masszív a vázszerkezete és könnyű tolni is. Sokat közlekedünk busszal és nem okoz gondot az emelgetése sem. Maximálisan elégedett vagyok vele.
Kisfiam 7 hónapos.Szeretnék könnyű,esernyőre csukható,de stabil sport babakocsit.A mostani,ami mély és ültethető egyben,nagyon nehéz,széles,nagy kerekekkel.Milyen típust ajánlanátok?Illetve mi az,amit mindenképp tudjon egy sportkocsi?