Mély és sportbabakocsi egyben (beszélgetés)
Köszönöm az ötleteket.
Azt nem írtam, hogy van maxi cosi hordozónk, tehát nem olyat szeretnék, amihez hordozó is van.
nekem condor all in one van
mély és sport egyben. van hozzá minden
70 ezer volt
nálunk 5 hosan nem lehetett teljesen elfektetni csak ha aludt...kül egyel megemeltük..szal alapbol olyan 150° on volt az ülés, és utálta ha minket nézett...sztem ez nagyon gyermekfüggö...am tényleg jobb ha fordithatgato a tolokar mert pl a 1.5 éves gyermeket beleraktuk a babahordozoba és ugy bele a kocsiba (mint a travel systemek) hogy ne fujja annyira a szél mikor szemböl fujt...az ugy nagyon jo volt...ugyhogy én inkább olyan fajtát ajánlok amibe vagy bele lehet rakni a babahordozot és akk szembe van veled és ha kipárnázod az alját akk szinte vizszintes...
nekünk am abc design babakocsink van 7 kg szal simán felvisszük a 2.ra a 9 kilos gyermeket a kocsit és a nagybevásárlást egyszerre:D
Szia:)
Sportkocsiként egy irányba tolható, neked háttal van a gyerkőc, viszont pont ezért nagyon jól megoldották a kupolát, miszerint nagyon előre tudod húzni, gyakorlatilag eddig, hogy már a gyerkőc ki sem látszik:))Nekünk bevált, szépen lehet állítgatni, nem zavarja se szél se napsütés.
Mondjuk az én kisfiamnak csak úgy jó, ha lát mindent, mert minden érdekli, ha sétálunk, csak a kutyákat, és az autókat lesi, és kiabál is nekik, valószínű nem bírná, ha engem kellene néznie:))
Valószínű, lehet egy 5 hónaposak valóban nem lehet még jó(még jobban érdekli az anyukája), de szerintem egy 1 évesnek már tökéletes:)
Észre vettem....
Csak segíteni akartam, de már be is fogtam...
Lehetni lehet, mi 4,5hónaposan kezdtük a hátrakötést a lányommal. Akkor már nagyon szépen tartotta magát, és meg is unta a velem szembeni elhelyezkedést, forgott volna ki, úgyhogy nem hagyott választást :)
Menne egyedül is csak gyakorolni kell ;), eleinte mögöttem is ott állt a férjem, és kanapé/ágy felett próbálkoztunk. :)
Úgy tudom, hogy 5 hósan még nem lehet háton hordozni.
De amúgy egyedül nem is tudnám a hátamra felkötni
Ha megtaláltad ezt a szuper kocsit, akkor majd a típusát áruld el nekem is:)
amúgy jók a kérdéseid.
atyaég! hány babakocsit kell venni, hogy egy beváljon???
hát, azért vannak korlátok. max. 50ig mennék el.
Konkrét típust nem mondanék.
Nekünk a 3. kocsink van már!
Az első csodaszép hiper-szuper volt! De el kellett adni, mert dög nehéz volt, és nem tudtam a 4.-re cipelgetni. Ennek az árából vettem egy esernyőre csukható sportkocsit. Hurrá, csak 7 kg(+ a gyerek 8,5)!
Ez sem lett jó, mert nem lát benn a Pindurom és folyton bőg!
Eltettük jó mélyen a gardróbba, majd talán később jó lesz!
Így vettünk egy 3. kocsit is!-)
Ezt már használtan! Könnyű, kicsi, lapracsukható,tolókar átfordítható, ami most a legfontosabb: lát benne a gyerekem!
Max. mennyi pénzt szeretnél kiadni érte?
Én úgy gondolom, hogy olcsó húsnak híg a leve, de ezt nem jelenti azt, hogy a legmodernebb, legdrágább kocsit kell megvenni.
Nekem szinte csak olyan ismeröseim vannak, akik több kocsit voltak kénytelenek venni. Az egyik a harmadiknál tart, egy másik két gyerekkel kilenc kocsinál.
lemértem, a mienk 8,5 kg(lehet a gyártási évtől függ), de én simán emelgetem a több mint 10 kilós fiammal együtt.
Szerintem menjetek el Brendonra, vagy valamelyik nagyobb babaüzletbe, és ott jobban szét tudtok nézni.
Olyan kocsit szeretnék, amit nem kell lecserélni pár nap/hónap múlva. Valamelyik fórumon olvastam, hogy az egyik hoxázónak már a 12. kocsija van:(
Ennyire bizonytalanok a kocsik?
Lehet, hogy jobb a hordozókendő? :)
csak abban már sajna a derekam kezd belefáradni:(
További ajánlott fórumok:
- Kölcsönbe sportbabakocsi? Merjem?
- Március 5 -én milyen fázisban fog állni a Hold? S melyik csillagjegyben halad át?
- Olcsó sportbabakocsi 1 évesnek?
- Kicsire csukható sportbabakocsi
- Tudnátok egy kis növésű anyukának könnyű sportbabakocsit ajánlani?
- Hol lehet venni go Baby Go Sportbabakocsihoz karfa alkatrészt?