Milyen nevet adnál két kan puli kutyának? (beszélgetés)
A nagyobb szépen hallgat a Bodri névre. Kicsi viszont a füle botját sem mozdítja a Kurta névra. Korábban Picinek hívtam így marad az. Arra figyel.
Szépen megszokták és használják a szigetelt kutyaházat. A macskákkal együtt használják.
Jövő héten "alakizunk", mint katonáéknál.:) Pórázon séta külön a tesótól.
Az idősebb kutya még mindig féltékeny. Néha megcsípi őket, de nem durvul velük.
A nagyobbik a Bodri, a kisebb Kurta nevet kapta.
Köszönöm az ötletelést!😊🤗
Igen, magam is így gondolom. Ezért is írtam a többi állat nevét is.
(bár Negró, a fekete kandúr akkor hallgat a nevére amikor akar😄)
A két szótagú férfineveknél eddig ezeket válogattam: Bende, Holló, Iván, Janek, Jákó, Kende, Kormos, Lenny, Lévi, Matyi, Némo, Noé
Lehet, hogy a leggyakrabban említettekből készítek majd egy szavazást.
Persze, elhiszem, hogy van ilyen is. Húgomék törzskönyvezett kutyája is hallgatott arra a névre, amit ők adtak neki. Mondjuk hasonlított is a törzskönyvi nevére.
Na, mindegy is, nem ez a lényeg.
Vajon milyen nevet kap a két kis gyönyörűség?
Az a kép netes, mert nem volt még alkalmam arra, hogy tényleg profi fotót készítsek róluk.
Tegnap este fürdés volt, mert nagyon sárosak voltak. Az estéket még bent töltik. Szépen hozzászoktak már, hogy kint végezzék dolgukat.
De tényleg így néznek ki. Talán egy kicsit nagyobbak már. 22-én lesznek 3 hónaposak.
A kutya cica is elfogad új nevet, voltak örökbefogadott, vagy törzskönyvezett névvel,kutya és cica is.
Hallgattak az új nevükre is amit tőlünk kaptak.
Megnéztem a képeket. Az "Ilyenek.:)" feliratos mindent visz. Gyönyörűek, imádni valók.
Nevek? Nem egyszerű a választás, mert egy életre szól. Nem úgy, mint az embereknél. Az ember módosíthatja a nevét. A kutyáid arra hallgatnak, ahogy szólítod őket.
1. Bongyor és Kócos
2. Borzas és Gubanc
Jó névválasztást kívánok!
Csak most néztem a fotókat. Kaptál már hozzájuk illő nevet? Ha meglesz, tudasd velünk!🙂
Csodaszép kiskutyák! Tyúkanyó a gyöngyi babával is cuki.😘
Pumi
Pami
További ajánlott fórumok:
- Te milyen nevet adnál...
- Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek?
- Te milyen keresztnevet adnál a Tiba névhez?
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?
- Ha most várnál kisbabát, milyen lány- és fiúnevet adnál a kicsinek?
- Milyen nevet adnál egy kiskutyának v. macskának?