Milyen módon lehet ruhát festeni? (tudásbázis kérdés)
köszi! :-)
megírom! bár nem tudom mikor kerítek rá sort...
szia drága
ha nem sajnálod, ha mégse sikerül
és nem müszálas nagyon, akkor két módját is kipróbáltam már, háztartási boltba, 100-ft-os boltba is lehet kapni ruha festéket, a szint kiválasztod, és a mennyiséget is azt hiszem a festendő duha súlyáától függ 1-2-3 tasak kell-e
és farmert vagy nagyobb dolgot as mosogépbe festek
95fokon és amikor beletettem a dobba és enged rá vizet akkor szoktam megállitani és bele önteni a felvizezett festéket , mosoport nem, öblitő helyére ecetet...
mire a 95 fok végig mos , és ecetel szép lesz a festendő, ezzel sose volt problémám
de ha nem vizkötlenited le a mosogépet utánna , akkor érhet meglepetés... pl ha indigó kéket vagy feketét festettél....
vizkötleniteni (piros) express feliratu 1 lit kiszerelésben kapható vizköoldóval érdemes, ez bevált, ezt is 95 fokon ajánlott végig mosatni a mosogépet....
másik modszer ha poló lábosba főzni a festékes vizbe, azt nem tudom meddig... már rég csináltam
a harmadik kinai póló MINDIG fog
még a nejlon függönyt is megfogja, úgy hogy ki se mosható.... garantáltan szintartó lesz....
sok sikert
esetleg ird meg , hogy sikerült
sok szerencsét
MAri
Mi feketét festettünk, feketére, mert a párom kedvenc cuccai kissé megfakultak.
A már említett festéket használtuk, mosógépben.
Nem bonyolult és szerintem jó, így érdemes kipróbálni.
én meg egyátalán nem értek hozzá :-)
van pár naci Annáról ami rózsaszín, de a fazon megfelelne Áronnak is úgyhogy szeretném valami kevésbé csajos színűre varázsolni
Szia Judit!
Én Iberia festéket használtam, ami bevállt, bár azt nem tudom mennyire természetes!
Sziasztok!
Engem az érdekelne van-e valami olyan -természetes- módszer amivel nyugodt szívvel befesthetném gyerekeim ruháját.