Milyen márkájú bőröndöd van? Meg vagy vele elégedve? (tudásbázis kérdés)
Samsonite és American Tourister, megérik az árukat. Igaz mostanában nem mentünk "nagypoggyászos útra". tehát nem dobálták, rángatták őket.
Nekem egy 4 napos hosszú hétvégére, városlátogatásra elég egy hátizsák, 1 hétre egy kézipoggyász.
Ezeket a márkákat nem ismerem, nem tudom, hogy viszonyulnak a Samsonite-hoz árban.
Én abszolút a Samsonite-ot javaslom. Húzós az ára, de tökre megéri. Nekem 2 van, az egyiket kb 15, a másikat 10 éve vettem. Kapták az ívet rendesen, minden létező terepen vonszoltam már őket. Se a zippzár, se a görgő nem ment tönkre még egyiken sem.
Samsonite-ot én használtan is meg mernék venni.
Én 3 dolgot mérlegeltem vásárlás előtt:
- kemény vagy puha legyen-e
- üresen legyen nagyon könnyű
- legyen jó a színe :)
Ne vegyél gagyit, ne köss kompromisszumot szerintem. Annál kevés idegesítőbb dolog van utazás közben, mint ha a bőröndnek tönkremegy egy kereke, vagy túltömtem és szétnyílik a zippzár.
Nem tudom, milyen márkájú, de pálmafák vannak rajta. Sok.
Pepco.
En az Azsiaban vettem egy kicsit, meg egy nagyobbat.
Arra tokeletes, hogy hajigaljak a repulon ossze-vissza...
Nem vagyok az a tipus, aki 100 meter folpackba csomagolja a meregdraga borondot utazas elott 🤣
Bőröndszettet szeretnék vásárolni, közepes árkategóriában gondolkozom.
Jelenleg a Bontour Cruise és a Travelite márkát nézem.
Abszolút nem értek hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Jelenleg milyen telótok van? Meg vagytok vele elégedve?
- Philips HP 6574 epliátort aki használta megvan vele elégedve? Fájdalmas a használata?
- Ki szült Dr. Szentágothainál a kistarcsai kórházban? Hogyan voltatok megelégedve vele?
- Milyen biztonsági gyerekülést használtok 9 kilótól? Meg vagytok elégedve vele?
- Milyen típusú mobilod van most és meg vagy-e vele elégedve?
- Váltott már valaki Upc-ről Digire? Megéri? Meg van elégedve vele?