Philips HP 6574 epliátort aki használta megvan vele elégedve? Fájdalmas a használata? (beszélgetés)
Na csak megérkezett ma :)
De azt írja, hogyha legelőször használom, akkor borotváljam le elsőnek és majd pár nap múlva ha olyan pár mm-es akkor epiláljam... na ezt nem tudtam így majd pár nap múlva jön a műtét :D elég félelmetes hangja van izgalmas lesz :P
Nekem is ilyen borotva habom van. Nekem nem jött be.
Mikor jön már meg az epi??
jajj ne vedd el a kedvem :D :D :D majd nem lesz úgy sem :)
Majd ha nagyon "belejövök" :D azért a bikinivonalnál is megpróbálom.. hátha imádni fogom :D
Alig várni az elilálást:DDD Jóarc vagy:DDD Aztán majd meglátod, hogy mennyire fog "bejönni":DDDDDD
Én csak a csülköket. Bikinivonalat, és egyebet soha:D de már a combot is gyantával. Most h belegondolok, akkor miért epilálom csak a vádlit?? Teljes passz. Így szoktam meg:DDDDDDD
Köszi a választ :) Most már napok kérdése és én is megtapasztalom az epilálást :D alig várom :P ha kell egy óráig is, de megcsinálom :)
Ti hónalj, bikinivonalat is epilátorral csináljátok? :)
Na a -milyen testápoló megfelelő- témában nem tudok nyilatkozni, mert nyilván ez is amolyan mindenkinek más a jó- dolog. Én is niveat használok, de teljesen simát. Nem rossz.
Na, jó epilálást mindenkinek:))
Bizony, és az sem mindegy milyen testápolót használ rá az ember, mert az is eltömítheti a púlust stb, és ugyanúgy benövés, meg gyulladás lehet...
Én ezért használok férfi níveát :D
Nyár óta használom. Jó, mondjuk tavasz. Tavaly. Na mindegy, biztosan a gének is. Amúgy tényleg jó ötlet a bekenése a lábnak, mert nekem sem pattogzik ki, semennyire sem. JAh, és tök fontos, ezt tavaly nagyon benéztem, hogy epiláltam, és rögtön utána kimentem napozni. NEM SZABAD!!!!!
Legalább egy 2-3 órának el kell telnie a napozás,(szoli), és a szőrtelenítés között! Ez nagyon fontos!!!
Neeem, csak egy férfi nívea arcbalzsamot borotválkozás utánit, ami nyugtatja a bőrt, érzékeny bőrre...
Bekenem vele az egész lábam mikor leepillálom, és nem pirosodik ki.
Hát én nem lábat gyantáztattam. A lábbal nem volt gondom, még hónaljnál sem (mert h teljes generál volt:D), de kétlábközt sikítoztam. A csaj nagyon kedves volt, mondta h most levegő ki-be, satöbbi:DDD
De nem értem, h miért nem lehet leérzésteleníteni azt a területet. Találjanak már ki valamit.. :DDD
egyébként ezt vettem meg (pár napon belül meg is jön :D)
ez a legújabb féle epilátor és ami nem olyan fájdalmas :P na majd én letesztelem xD
Az epillátor tényleg jó dolog, pláne akkor ha nem vagy hajlamos szőrbenövésre.
Nekem is kb 1 hónap telente, míg nem látható a szőr, nyaranta meg mondjuk 2 hét. Akkor egy szőrszálat sem tűrök. De nekem max 10 p. a két láb. Iszonyúan soknak tartom azt az 1 órát epilálásra. Juj.
Jaj, és a gyantát én se bírom. Már lidocainért kiáltoztam a múltkor..:DDDDD
Most megnyugtattál :D azért az is jó dolog, hogy lecsökkent a felére az időtartam :D
És szerencsés vagy, hogy másfél hónapig kitart... ennek én is nagyon örülnék... használsz valamilyen krémet miközben epilálod a lábad?
Igen.... :) Majd idővel megszokja a bőröd, és könnyebben fogod bírni.. :D
Én elsőre nem viccelek legalább 1 óra alatt végeztem az egyik lábammal... Most fél óra 1 láb... :D Kenéssel együtt :)
Az első pár alkalom gáz lesz...
Én még mai napig szívom a fogam, és átkozom a napot mikor megvettem, ... de azért nekem másfél hónapig nem kell hozzányúlni a lábamhoz :)
A környékemen mindenkinek a philips satinelle különböző évjáratai most a menőek, és mindenki maximálisan ajánlja. Én is.. Az enyém Kb 10 éves, de teljesen korrekt.. Fájni fáj, de melyik nem?
Az általad említett fajtát nem ismerem.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen használati tárgyat nem vennél használtan?
- Mikulitz krém (fekete krém) használatáról kérdeznék, aki használta már segítene?
- Braun silk epil 7 dual epilátor 7771WD.Aki használta már, mi a véleménye? Mennyire fájdalmas vele?
- Hol találok LG MG-553MD típusú mikróhoz magyar nyelvű használati útmutatót? Használtan vettem és nem volt mellette