Milyen lehetőségek vannak a térelválasztásra? (tudásbázis kérdés)
Egyszer láttam egy olyan térelválasztót, hogy fából volt egy tolóajtó, s kb az 1m 20cm feletti rész be volt üvegezve. Ez volt az erkély felől. Kb 2 m széles volt, így a nagyszoba lett ketté választva.
A folyosóról a "nappaliba" lehetett lépni, ami kb 3.40x3.60-as ra csökkent, de volt mögötte ez a fa fal sok üveggel. Az ággyal szemben volt a szekrény, + egy íróasztal. A tolóajtót ki lehetett nyitni, így megnövelve a teret.
Nálam ez a nyerő, mert a hangok se be, se ki nem mentek ezzel a módszerrel.
Függönyös ötlethez hasonló, ami az eszembe jutott: plafonra rögzített bambuszroló. Persze ez csak akkor jó, ha illik a lakás hangulatához.
Vászonból is meg lehet csinálni házilag, ha kreatív vagy.
Szerintem,:függönnyel.Plafontól a földig.
Gyönyörűeket lehet kapni,és még a lakásod is feldobja.Olcsó,és hamar kész van.De ha nagyobb
beruházást szeretnél,vannak ötleteim.Szia.
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat,de még várok jó és hasznos ötleteket.
Edcsa neked privibe megy a válasz:)
Hali!
Én a gipszkartont javasolnám, mert nem túl drága, elég tartós és egy ügyes kezű férfi családtag is megbirkózik vele. Az OBI ban még kis füzetecskék is vannak, amiben nagyon sok jó, ezzel kapcsolatos ötlet van!
Szia!
Küldtem egy ötletet az e-mailedre, remélem nem írtam le túl bonyolultan a dolgot!
Kérek ötleteket arra,hogy hogyan és mivel tudnám a nagyszobát elválasztani hálónak.Lakótelepi lakásról van szó.Mindenféle javaslat jöhet.
Előre is köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- Egyedülálló nőként milyen lehetőségek vannak a gyerekvállalásra?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Gerincsérv mütét nélküli gyógyitása...Milyen lehetőségek vannak?