Milyen legyen az első cipője a gyereknek? Ti milyet vesztek tavaszra? (beszélgetős fórum)
A drágább, minőségi gyerekcipő hosszabb távon az olcsó cipő! Figyelmetekbe ajánlok az Angyali Cipők gyerekcipő webáruházat, ahol garantált a minőség. Azt állítják, csak olyan cipőket árulnak, amiket saját gyerekeik lábára is nyugodt szívvel ráadnának.
Prémium márkákkal foglalkoznak, köztük Primigi, SuperFit és Tommy Hilfiger modellekkel.
A honlapjuk látványos ( [link] a kínálatuk széles, és sokszor náluk még akkor is meg lehet találni a szezonális modelleket, ha máshol már csak maximum mérethiányosan.
Van egy boltjuk Budakeszin (Fő tér 3.), ha személyes tanácsadásra is vágyik valaki, érdemes meglátogatni őket. Úgy hirdetik, hogy gyerekbarát gyerekcipőbolt. :)
Ha rákeresel a márkanevekre, találsz webáruházakat, és forgalmazókat is.
Én a www.supy.hu-ról és a hétmérföldes gyerekcipő webáruházból szoktam rendelni (ezt egyébként egy ortopéd orvos hozta létre, nem véletlen hogy ezzel foglalkozik...)
Igen, még ortopéd orvos is van aki így gondolja. Pedig a kereskedelemben kapható szupinált cipők csak 2-3mm-es sarokékkel készülnek, ami éppen a deformitás megelőzését szolgálja. Akinél már kialakul deformitás, annak külön kell csináltatni már a cipőt.
A Siestával annyi a baj, hogy harántemelés van benne, vagyis gátolja a láb saját boltozatának a kialakulálsát azáltal hogy alátámasztja a talpat.
A szupinált cipők mind magas szárral, hosszan előrevezetett kéreggel készülnek, jó felépítésűek, tartják a bokát.
További ajánlott fórumok:
- Ti mindent megvesztek a gyereknek?
- Mi mindent kellmár tudnia egy bölcsis gyereknek hogy az ovodában ne legyen probléma
- Van valaki akinek a gyerköce allergiás a háziporatkára?Mire kell vigyázni, vagy mi ilyenkor a teendő hogy gó legyen a gyereknek?
- Ha tud valaki nagyon szép, kisgyereknek való szülinapi verset, legyen szíves írja le nekem.
- Tej-tojásérzékeny gyereknek milyen legyen az étrendje?
- Pizzát sütök 15 gyereknek tudna valaki pontos receptet írni, nehogy kevés legyen a tészta?