Milyen kutyátok van? (beszélgetés)
Egy japán akita, 2 éves :)
Aki látta a Hachiko - A léghűségesebb barát filmet, be tudja azonosítani.
Imádom. Nincs rá szó, hogy mennyire. Egyébként nagyon makacs, agyafúrt teremtmény. Mikor elhoztuk a tenyésztőtől 2 hónapos korában, 5 perc alatt 3x esett bele a fűzfa alatti kis kiásott gödörbe 😄
Kiskorában elkezdtük az "ül, pacsi, fekszik"-et tanulni. Ha lát a kezemben egy fincsi falatot, már anélkül csinálja az előbb említett betanult gyakorlatokat, hogy egy szót is szólnék 🙂 annyira nevetek mindig, amikor fegyelmezetten magától végrehajtja ezeket, és csak nevetek rajta...
És közben néz, hogy: "már mindent megcsináltam magamtól, ideadod végre azt a finom falatot?" 😄
Sajnos csak mult idő:-(
Nem fazott mer olyan hely volt neki kialakitva.Lepcso alatt belelt kuytahaz ami szigetelve volt es meg a lepcso bejaratan is ajto volt szonyeggel..kulon rezidencia:-)
Sajnos tüdőrákban 2éve meghalt😢
Nekem spánielem volt :'(
Még egy Jack Russel kevi...
Elhiszem. Vannak "jó fej" orvosok is.
Kegyetlen érzés elaltatni egy állatot, aki velünk élte le az életét. :(.....de jobb, mint szenvedni hagyni.
Nekünk szálkás tacsi van. Előzőleg is az volt. Nálunk kint lakik, mert lovakat tartunk meg ragadozómadarakat és minden szarba (szó szerint) szeretnek belehemperegni (a szageltakarás miatt). Most vagy naponta fürdetem a nyomorultat, ami szerintem nagyon nem állatbarát, vagy kint lakik, este a kennelben, jól szigetelt házban, de akkor mehet, csinálhat, ami jól esik. Mi sokat járunk a természetben, visszük magunkkal, ahová lehet. Bár sokan jönnek azzal, h a családtag nem lakik kint, szerintem nálunk a kutyának a kintben több a pro, mint a kontra.
Amúgy nagyon okos kutyák, nekünk a solymászkodáshoz is nagyon bevált, pedig nem arra kitenyésztett fajta.
"A legjobb,legcukibb kutya. "
Minden kutyafajta,szerető gazdiának a legjobb, legcukibb, legyen az fajtatiszta, avagy keverék.
Nekünk sajnos csak volt..Francia bulldogunk
A legjobb,legcukibb kutya.
Rajongunk azóta is ezért a fajtáért.
Kint is bent is tartható.
Ha bent tartod annyi vele a baj,hogy hangosan horkol és rettenet büdöseket fin.ik😁
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjátok meg a kutyátok etetését, ha nem sok jut magatokra sem?
- Mit tennétek ha megtámadná a kutyátokat egy másik kutya?
- Hogyan sikerült elérnetek, hogy a kutyátok tiszteljen és falkavezérként kezeljen?
- 3. kerületi kutyások!! Van köztetek olyan akit közterületesek megbüntettek, mert szabadon szaladgált a kutyátok!?
- Milyen betegsége volt eddig kutyátoknak? Tapasztalatok?
- Ti hányszor viszitek a kutyátokat sétálni? Kertesházban van a kutyusunk, németjuhász, hányszor vigyem? Reggel 6 és este 6 az elegendő?