Milyen homeopátiás szerekkel készülhetünk fel a szülésre? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én három gyereket szültem,de csak a harmadiknál szedtem homeopátiás bogyókat.Nem vettem észre semmi különleges hatását.Amúgy is könnyen szülő fajta vagyok.1 óra alatt meg lett a lányom úgy hogy szülés közbe se tudtam szedni.Biztos van olyan akinek használ én fölöslegesen vettem meg.
Sziasztok, szia Sz.Csirke!
Itt egy komolyabb összefoglaló olvasható a homeopátia és szülés ügyében:
Sziasztok!
Remelem tud valaki segiteni. En nem tudtam pontosan azt beszerezni, amit akartam, es szeretnem tudni, hogy hogyan szedjem azt amim van.
A cimicifuga es az actea racemosa ugyan az a dolog, ugye?
Ebbol van ch5, es ch30-am.
Arnica montana ch200
stapnysagria ch30
A harmadik gyerekemet már homeopátiával szültem, a következő szereket használtam:
A szülés várható ideje előtt egy hónappal heti 1 alkalommal 10 golyó Actea racemosa CH30, mely könnyíti a méhnyak tágulását. Én még a málnalevél teát is ittam mellé.
A szüléskor Actea racemosa CH15 1x5 golyó amikor már 4 ujjnyi a méhszáj. Utána Caulophyllum CH5 1x5 golyó, akár fél óránként ismételhető. Ez akkor is segít ha leáll a szülés. Arnica CH200 1x5 közvetlenül a kitolás előtt, majd szülés után még egy adag. Ez csökkenti a vérzést és gyógyítja a sebet. Az Arnica CH9 még egy hétig ajánlott szülés után naponta 2x5. Gátmetszés esetén Staphysagria CH9 napi 2x5 golyó legalább egy hétig. Ez a szer császármetszésre is jó, szebben gyógyul a seb. Az Arnica CH9 is ajánlott a császárosoknak.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Szülésre felkészítő homeopátiás szerek