Milyen hobbija van a férjednek, és ezt te hogy tolerálod? (beszélgetés)
Az enyém horgászik, és rosszul bírom:) De még mindig jobb, mintha piálna, meg csajozna, vagy gyűjtögetne valami őrületet:) Egy ismerősöm a szórólapokat gyűjti! Nagyon durván néz ki a szobája...
Az én párom hobbyja sem egyszerű,ő is gyüjtöget,horgászik,és jelen pillanatban CNC gépet készít,még csak a programozásnál tart:)
Örömmel olvasom, hogy másnak a férje is gyűjtöget sok lomot :-))
Erről hogy lehet leszoktatni valakit??? :-)
Párom asztali szerepjátékot játszik és viking hadi hagyományőrző, de e két hobbi (életforma?) folytán ismerkedtünk össze, szerettünk egymásba, úgyhogy gond egy szál sem (-:
A hobbija a Manója, netezés,a kocsink, a barkácsolás és a szép nők is néha. (Nem megcsalásra kell gondolni)
focizik az öregfiúknál...jól szórakozom,amikor játszani látom...elég nehézkes...:))
Számítógép.Semmi gondom vele.Határokon belül csinálja.
Minden ami zenével kapcsolatos. (blutooth-os rádiós magnó, sonys dolgok (mélyláda, erősítő, hangfalak, miegymás)-De inkább ez mint a kocsma, cigi, drog, nőzés!!!
Foci,kézilabda.Meccsekre jár szurkolni egy héten egyszer legalább,de van olyan hét amikor kettő is összejön.Plusz Ő is játszik csapatban így heti egy edzés heti 1 néha két meccs.Bár szerencsére legtöbbször üti egymást a kettő.:)A Csütörtök és vmelyik hétvégi nap ezzel telik.Elég jól tűröm bár néha elszakad a cérna.Főleg hogy a kedvenc csapata után megy szinte bárhová az országban néha külföldre is.
A párom hobbija a horgászat. Jól tolerálom, mindig együtt megyünk.
Akkor te pont olyan vagy, mint a párom.
Az én hobbim a csajozás, és az asszony nem tolerálja.
Köszönök minden hozzászólást!
Nemrég voltunk egy retrókiállításon. Mikor megláttam a régi commodore gépeket, felkiálltottam, nézd Drágám, nekünk is van otthon ilyen!
Akkor jöttem rá, hogy értéke (eszmei elsősorban) van annak a sok lomnak, amit a férjem gyűjt, és hírtelen olyan büszkeség fogott el.
Elgondolkodtam, lehet meg kéne lepjem, hogy valahol kiállíttatom a gépeit, vagyis ennek a lehetőségét megteremteni.
Ne mondta senki hogy tegyél nekem szívességet!
Percig ne gondold, hogy vadidegennek majd ingyen fogok órákat dolgozni egy képen...erre nekem sincs szükségem.
Nincs mit!!!!!!!
Nekem nincs ilyenre szükségem!!!De azert köszi!
cseppnyi..kicsit derékban összébb...kis tupir, akár diszkrét smink is...magadra sem ismernél:))pár órás munka csak:)
nem kell rásegítés, nem szeretem a meglepetéseket.
Elküdés előtt küld át hozzám azt a képet Szabina, kis photoshop rásegítés, és már indulhat a kép világhódító útjára;))
Az én tanácsom ilyen válságos szituációban mindig az, hogy az illető hölgy elöször küldjön nekem egy egészalakos képet. Aztán kitalálom a megfelelő terápiás programot :-)))
Rád szemeltem. :)
Kíváncsian várom.
Én is adhatnék tanácsokat?
Igen, igazad van. Erre minden nőnek szüksége van. Vagyis, ez egy szükséglet! Ha nem elégíti ki ezt a szükségletedet, akkor az olyan, mintha nem csinálnál neki kaját.
Gondolom, akkor máshol enne. Ha ő nem elégíti ki a te szükségletedet, akkor keress helyette mást.
Persze előtte beszéljétek meg, és ha nem változtat, akkor változtass te.
Amugy nincs vele semmi gond,ö inkább ugy mondanám,hogy az a tipus,aki nem tudja ki mutatni az érzéseit,szeret...csak én mégsicsak egy nő vagyok,és kell hogy érezzem hogy szép vagyok,hogy kivánatos vagyok..erre minden nőnek szüksége van!
További ajánlott fórumok: