Milyen fényképezőgépet vegyek? (beszélgetés)
Azt az oldalt vélemények miatt szoktam nézni. Illetve a tulajdonságokért, melyik műszaki áru mit tud.
Canon ( psa510 ) - el fotozok. Régi, de van rajta mozgós kis jel. Buszról mozgás közben, csináltam párat. Nagyon megfelel nekünk. Semmi világítás, kint az utcai lámpánál is a személyek jól kivehetőek.
Ha vennék újat kb ezeket tudja : 5 X optika, ( 10 legalább ) sok - sok pixel. Panoráma, portré, mozgó " tárgy ", makró.
20.000 Ft - nál többet nem adnék érte.
Sziasztok!
Én a Nikon gépeket szeretem a legjobban. Még soha nem volt velük semmi gondom. Ráadásul a legtöbb helyen akciósak, én az e-digitalt javaslom nézzetek körül.
Sziasztok.
Mi a különbség az optikai és a Képérzékelő-eltolásos képstabilizátor között???
Melyiket érdemesebb választani???
Tükörreflexes gépet szeretnék venni, egyelőre egy régebbi (?) használtat amivel sport témájú és portré képeket tudnék fényképezni jó minőségben.
Jelenleg egy kompakt canonom van, amivel nagyon meg vagyok elégedve, (de ez ehhez bőven kevés) így maradnék ennél a márkánál.
Tud valaki ajánlani egy ehhez gépet és objektívet?
Mit vegyek figyelembe a gép vásárlásakor?
Mivel ideiglenesre tervezem amíg ki nem tanulom kicsit a DSLR gépek használatát, így árban sem áldoznék rá túl sokat egyelőre, de nincsenek irreális elvárásaim ezzel kapcsolatban.
Hello kedves Mindenki - 2012.02.26-án vasárnap - feltételezhetően - a volánbusz Paks-Budapest járatán elhagytam a Canon 350D, 2730716364 sorszámú fényképezőgépemet, EF-S 18-55-ös obival, Lowepro Nova 170 AW piros táskában. Amennyiben valaki megtalálná, vagy a leírás alapján felismerné bármely adok-veszek portálon, kérem jelezze a szbukta@gmail.com-os e-mail címen. A gépben SanDisk 512MB-os kártya van.
Köszönöm a segítséget!
jó kis gép az.
amúgy meg tüzetesebben megnéztem a fujit és tűrhetőnek néz ki. annyira számíts hogy kissé fakó képeket készít, relatíve nagy energia igényű, a fókusszal néha gond van (ezek fuji sajátosságok úgy általában de leginkább az AV, AX és S szériára jellemző talán erre nem)
Köszi, majd megpróbálom, hátha ki tudom valahol próbálni őket.
A pana lehet, hogy régebbi, de nekem bőven tökéletes kis gép egyelőre. Eddig csak kattingattam vele (tavaly vettük), most kezdtem el tanulni, hogy mit nem tudok róla, és nagyon meglepett. :) Nagyon ügyi!
az a pana egy (gépek tekintetében) régi modell azóta kijött vagy 3 utódja is.
én nem hiszek az adatlapoknak mert hiába csont ugyanaz papíron két gép használatkor botrányosan alulmúlhatják a becsült képességeiket.
amondó vagyok hogy ha van lehetőséged valahol kipróbálni akkor az győzzön meg.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, amivel akár Mallorca látványosságait is meg tudom örökíteni?
- Interneten milyen oldalakról lehet rendelni digitális fényképezőgéphez alkatrészt?
- Milyen digitális fényképezőgépet vegyek?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, ha többnyire kiránduláskor használnám?