Milyen fényképezőgépet vegyek, amivel akár Mallorca látványosságait is meg tudom örökíteni? (tudásbázis)
Mostanában színben nem minden esetben nyerő a nikon.. piros tónusúak a képei... :S persze a nikon mégiscsak nikon. talán kicsit jobban elbír a kevés fénnyel mint a pana...
Én Canon párti vagyok szal nekem szóba se jön egyik se :D
Nekem Panasonic FZ5-öm van és Nikon Coolpix 4600-om.
De színben,árban és kezelhetőségben a Nikon a nyerő.
A Panasonic a felbontásban jó.
De régebben vettem őket....
Ha még aktuális....
Inkább egy Nikon Coolpix ilyen áron. Könnyebben kezelhető és szebb színeket készít mint a Panasonic.
Fujifilm semmiképp sem.
Sziasztok!
bar nem a fenykepezogephez tartozik,de kerdesem lenne,ha tudtok segitsetek legyszi.
angliabol mennenk jovo husvetkor Mallorcara.ismerosom azt mondja,ne menjunk ,mert ha nincs szezon akkor nincs ott semmi,zarva lesz minden,stb.
igaz ez??nem hiszem hogy megall ott az elet ha nem nyari szezon van...meg aztan sok utat latok magyarorszagrol a husveti idoszakban.
koszonom segitsegetek!!
Tudom. :D Olvastam az előzőeket.
Néha nekem is úgy átírja a kérdést a Hoxa ... :D
:D
Bocsi, csak poén lett volna. :\
Na, ez aztán a nagyképűség.
Nem lehet ám akármilyen géppel Mallorcát fotózni. :D
az volt az eredeti kérdés, hogy
1. Panasonic Lumix DMC FZ-45 vagy Fujifilm Finepix F550 EXR (felhasználóktól vagy hozzáértőktől kérem)
2. Mallorcán mit ajánlott megnézni (már ott járt emberektől kérdem)
?
Panasonic -Lumix, három is van belőle, nagyon bevált.
A Fuji sem rossz, viszont általában zajos képet csinál (szemcsés a kép),és nagyon mű színeket produkál.
További ajánlott fórumok:
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Temetésen illik fényképezni?
- Régen miért fényképezték a halottakat?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??