Milyen fekvésű lakást érdemes venni, ha tetőtéri, ahhoz, hogy nyáron ne 40 fok legyen benne? (tudásbázis)
egyetértek:)
annyi még, hogy szerintem nagyon klassz, ha a hálószoba ablaka keletre néz, akkor reggel besüt a nap, ettől sokkal jobb kedvvel fogsz felkelni!:)))
köszi a választ, a nappali és a háló a 4.emeleten van (ott sima ablakok vannak, keletre néznek), a tetőtérben a dolgozószoba lesz, ott vannak tetősík ablakok, szintén keletre nézve.
A légkondi jövő nyárra tervbe van véve.
Nem vagyok nagy légkondi-barát, elviselem, de nekem valahogy mesterséges levegőt állít elő, és nem komfortos. Tulajdonképpen csak annyit szeretnék, hogy ne egész nap kelljen döngetni a klímát, hanem csak naponta pár órát a legszükségesebb időben.
Segítsetek nekem!
Milyen fekvésű lakást érdemes venni, ha tetőtéri, ahhoz, hogy nyáron ne 40 fok legyen benne?
Keletre néző ablakokkal rendelkező belső kétszintes, 4. emeleti+tetőtéri lakást készülök venni.
Van-e valakiinek tapasztalata az ilyen jellegű tájolással és lakásokkal?
További ajánlott fórumok:
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Ajánlanátok kevésbé felkapott, szép fekvésű magyar falvat, ahol esetleg tó is van?
- Mit ajánlotok a levegő max 5 fokos hűtésére tetőtéri gyerekszobába?
- Kis lakást mikor érdemesebb eladni? Télen, vagy nyáron? Nincs nagy különbség?Az alacsony rezsi miatt kérdezem.
- Redőny tetőtéri ablakra: van olyan módszer ami nem kerül több mint 100.000Ft-ba per ablak? 4 ablakunk van, de nincs fél milliónk rá. Ötlet?
- Mit ajánlotok tetőtéri ablakok sötétítésére?