Ajánlanátok kevésbé felkapott, szép fekvésű magyar falvat, ahol esetleg tó is van? (beszélgetés)
Ha enyhül a tilalom, szeptemberben lesz egy hétvégés tali. Oda nem fogok tudni elmenni, mert ha az eredeti kiírás nem változik, pont akkor lesz a két első oktatási nap az egyetemen, a szakfordítóin. Kétfelé szakad a szívem.
Nagyon remélem, hogy a nyár végével ennek a járványnak is vége lesz.
Mint ha kést döfködnének bennem, most még forgatod is:-)))
Irígykedek, tudd meg.
Jaaaa, mégsem, mert a buli eltolva (határozatlan ideig)...:-(((
Jó is az!
Remélem hamar túl leszünk ezen most már és mindenki találkozhat akivel szeretne! S abban is bízok, hogy azok a találkozások értéken felüliek lesznek! (más, mint korábban)
Dehogyis. Nem is buli, hanem tali. Ahogy idősödik a csapat, ritkultak a talik is, viszont kedvelem őket és jó lett volna újra találkozni, ráadásul aránylag közel.
Többen hozzák a házastársukat is, sőt a meghívó is eleve egy házaspár.
GG= Guruljka Gang:-))))
Azt hittem te szervezted a bulit:-)
Hát pasik is kellenek egy buliba....hm...:-)
Nem mintha nem lennék optimista, de jó ötlet az a mikulásos!
Viszont lehet, én vagyok a legfiatalabb, és még én sem szeretnék ott beszerezni egy csonttörést elcsúszás miatt.
Én sajnos nem ismerek ilyen falvat de küldök egy oldalt, ezt szerintem érdemes végig böngészni: [link]
Nyugodtan menj szerintem, nincs abban semmi ha elmész autóval, és egy elhagyatott helyen egyedül sétálsz. :)
Hű, nekem van is egy muzeális Royal-om.
Valami sejtésem van, mert én szerettem volna megtanulni gépelni, és abban a felállítható tankönyvben talán benne volt a nagy fizikai munka ismertetése is. De megelégedtem volna amatőr szinttel.
Természetesen igazad van.
Bár én nem bánnám, ha pesti ismerősök meglátogatnának:-)
Esztert leküldenénk a kertbe dolgozni, mi pedig tisztes távolságból beszélgetnénk egy jót....(álmodoztam picit, bocsi)
Ezt már nem tudom meg :-)
Annyira utáltam, hogy elsőben ismétlésre buktam gépelésből. Gyorsírás, nyelvtan ötös. Képzeld el napi 3 órában: asdfgfköz, aqayaköz, swsxsköz, dedcdköz, frfvfköz, gtgbgköz, hzhnhköz, jujmjköz, kik,kköz, lol.lköz, épé-éköz, áőáköz. (A köz a szóközbillentyű, számítástechnikában most space. Lehet kicsit más volt, mert hosszú ú, í nem volt. Régi fekete royal, meg mercedes gépen tanultunk. És közben folyamatosan csattogtatja azt az izét a tanárnő, amit a tornatanárnő az Abigél c. filmben. Azt mondta egyébként, hogy közelíti az erőkifejtés a bányászokét. Hmm, kb. 10-15 cm-re kellett lenyomni a billentyűt, hogy elérje a papírt a betű.
Ami gyönyörű, szép és népszerű hely, azt most lezárják. Rendőrök, kordonnal, a magadfajták elől.
Erről nem tudsz, vagy csak nem akarod, nem tudod megérteni.
Légy türelmes ! Csodálatos útifilmeket nézhetsz a TV-ben és tervezheted hová utazhatsz, ha egyszer vége lesz a járványnak.
Akkor mégis jól kereshettél ezzel, még ha lelkileg volt is hiányérzeted biztosan. Én örülnék, ha a jelenleginél jobban tudnék gépelni.
Ha elszánom magam, hogy gyakorolgatok kicsit, olyankor beesik egy nagyobb munka, és akkor jobban haladok a saját pár ujjas gépelésemmel.
És azért még az is lehet, hogy a csecsemősnővéri munkát sem bírtad volna lelkileg, hacsak nem maradsz végig az újszülött-osztályon.
Én tudnék ajánlani egy "falvat" neked. Annyira nem felkapott, egyedül lennél, sétálhatnál, kapálhatnál, víz is van és a rendőr sem büntet meg. Vírust biztosan nem kapnád el, de napszúrást lehet.
Ezt a helyet pedig úgy hívják, hogy KERT!
Mondjam a pontos címet?
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Ismertek valóban szép fekvésű falvakat a Dunántúlon, ahol esetleg kilátó is van?
- Miért lett felkapott a francia nyelv a középiskolában?
- Hogy tudnám S.O.S. leadni a télen felkapott kilókat? Csipő, comb főleg.
- Hol van Budapesten olyan strand, ami nem olyan felkapott, de mégis jó?