Milyen erősnek kell lenni a csíkoknak az LH-teszten? (tudásbázis)
Köszönöm.
Igazából nincs szembetűnő különbség, de ha jól megnéztem ezt láttam és egy kicsit aggasztott. A múlt hónapban szépen jelzett, de akkor UH után kezdtem el és egyből pozitív volt, így nem tudtam, hogy most mi a gond (ha van egyáltalán).
Eddig 2 UH-n követett hónapból 2x láttuk a szép tüszőket, szóval érni biztos érik a szentem, de gyanús, hogy rövid a luteális fázisom, illetve határeset a progi szintem, így ebben a hónapban megpróbálkoztunk a clostival.
Mindenesetre köszi a választ!
Igen, ezt tudom és tsiztában vagyok azzal is, hogy eddig negatívak a tesztjeim.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az gondot jelent-e, ha egy korábbi egy adott napon elvégzett teszten erősebb egy picivel a tesztcsík, mint a másnapin.
Van jelentősége annak, hogy a negatív tesztek között árnyalatnyi különbségek vannak és nem napról-napra erősödik, hanem egy-egy napon halványabb, mint az előzőn????
Egy külföldi barátnőmtől kaptam, no name márka. Egyébként a különbséget fotón szerintem nem is lehetne látni.
A kérdés most tényleg az, hogy napról-napra erősödnie kellene vagy belefér egy pici különbség???
Szóval!
Clostis hónapom van. A gyógyszer abbahagyása óta naponta nézem az LH tesztet, orvosi utasításra. Eddig mindegyik (3 db) negatív, de nem is ez a gond. A problémám az, hogy a második napon elvégzett teszt egy kicsit erősebb csíkot mutat, mint a harmadik napi. Ez gond? Vagy teljesen mindegy?
Tudom, hogy mind negatív, de nem kellene erősödnie?
(Kb. minden nap ugyanabban az időben, 17:00-kor tesztelek.)
Előre is köszi a segítséget!