Milyen ember az, aki más emailjeit felbontogatja? (beszélgetés)
Ha a munkahelyi közös e-mail címre beérkező leveleket olvasgatja és van hozzá jogosultsága, ám tegye.
Ha magánlevelekbe olvas,akkor eléggé belép a magánszférába, függetlenül attól, hogy egy reklám mail-t vagy személyre szóló levelet nyit meg...nem normális...
Nagyon ráérő kíváncsi valaki(k) lehet(nek).Illetve én,ha kicsit kutakodok:p
Ez pedig nagyon tetszik:D "azok a hackerek akiket te említesz pőont leszarják kiss pista levelezését :))))..
Az:D
ne harapj már ekkorát,te! :)))
hát itt vigyorgok ezerrel :)))
nem bántani akartalak!!
Milyen épitő jellegű meglátásod van!!!!!
Legalább neked is lenne egy kis humorérzéked!!!!!
Hát, ha a mi cégünket a Pentagonnal egy osztályba sorolod, akkor ez elég hízelgő :-))) ezen jól nevettem azért!
Nem hiszem, hogy most egy hackerről van szó, hanem ecsupán egy kiváncsi munkatársról...
Ha egy hacker betör az én levelezésembe, tegye, legalább szólok a vezetésnek, hogy javítani kellene a biztonsági beállításokon és hogy baromi fontos lehetek akkor, még talán fizuemelést is kérek!
Nem, de én rendszergazdán kérném számon, ugyanis ő ezt meg tudna akadályozni, ő az egyetlen aki tudhatja az összes jelszót és azt bármikor megváltoztathatna...
de én nem arra reagáltam, hanem a "hol élsz mondatodra", mert sztem nem vagy tisztában a levelezőprogramok müködésével, mégis leszólod a másikat, holott neki van igaza. Egy jó rendszergazdával és jól levédett jelszóval senki sem tudna hozzáférni a levelekhez.
A témához hozzászólva pedig, igen erkölcstelen az ilyen ember, de ezt mindenki tudja, és nem értem, hogy ezen felül mit vár a fórumot kiíró. Megoldást keresünk a problémájára, de ő azt várja el, hogy tömegesen utáljuk és mindennek elhordjuk az ilyet...
Én is megkérdezhetem, hogy te hol élsz? Sztem nem ártana picit utánajárni a témának, mielőtt valakitől megkérdezed, hogy hol él? Ugyanis a cégek többségénél nem freemailes postafiókok vannak, amelyhez bárhonnan hozzáférsz. Ennél azért picit jobban adnak biztonságra a cégek, minthogy egy ingyenes szerveren tárolják az üzleti levelezést. Sőt, ha a cég belső szerverén van, akkor még az is előfordulhat, hogy csak bentről olvashatod, mert kintről nem tudod elérni a szervert.
Az én levelezésembe ha megszakadsz sem tudnál belenézni otthonodról, hiába tudnád a jelszót.
Nem is hallottam még ilyesmiről, ez nagyon durva... Elolvasni más emailjeit???
Pereszke nyilván nem "össznépi anyázást" vár ettől a témától, de ha valakit ennyire kiakaszt már a kérdés is... Vajon ő mit tenne, ha az ő emailjeit olvasgatná valaki!?
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert?
- Akinek nőgyógyász a férje/barátja, milyen ember a párkapcsolatokban?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Milyen ember valójában Edward Cullen?
- Milyen emberek azok akik lelövetik a kutyákat?