Milyen egyszerű ételeket ismertek? (tudásbázis kérdés)
Szerintem muszáj törekedni, hogy ne csak laktató legyen, hanem tápláló is. A grízestészta csak üres szénhidrát. Egy óra múlva éhes leszel és sehová nem jutsz vele.
Pulykaszárny elég elviselhető áron van, megtűzdeled foghagymával, dobsz mellé pár szem krumplit. Vagy a máj nagyon olcsó, gyorsan el lehet készíteni. Esetleg darálthús sok-sok reszelt sárgarépával, esetleg más olcsó zöldséggel összekeverve, fűszerezve, fasirtnak kisütve. Én ilyeneket eszem, nem jön ki többre, mint ha kétóránkét tolod a tésztát, és ettől energikus leszel.
bocsi,de nem kért senki meg téged h írogass ide.
Én csak szívességet kértem s köszönöm a gondolatokat akik segítenek nekem.
bableves
lebbencsleves
Olyat amit aránylag kevés pénzből kilehet hozni és gyorsan elkészíthető de még is laktató.
Előre is köszönöm h segítettek nekem:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Milyen egyszerű, de nagyszerű (főként olcsó, de finom összetevőkből álló) ételeket főztök hó végén?
- Szilveszterre, a jól bevált szendvicseken kívül szeretnék valami mást is összedobni. Milyen - lehetőleg egyszerű - receptet ismertek? :)
- Tej és tojás mentes egyszerű ételeket keresek, amit gyerekek is szívesen esznek.
- Ismertek valami finom, egyszerű, meleg nyári napokra való tortát?Lehet sütés nélküli is, de nem fontos
- Ismertek olyan ételeket amit "sztroganov"modra v.hasonlóan kell elkésziteni?