Milyen egy jó motivációs levél? (tudásbázis)
de a keresőbe beírva, motivációs levél minta...rengeteget kidob. Olvasd el előtte mit is kell, hogy tartalmazzon, ne ugyanaz legyen benne, mint az önéletrajzodban.
Egyszerűen mi az, ami motivált, hogy ezt az állást válaszd a pénzen kívül.
Pl. óvónő: Már gyerekkoromban mindig a kisebbeket istápoltam, akkor érett bennem az elhatározás, gyerekekkel fogok foglalkozni. közép iskolába x,y helyre jelentkeztem, a tanulás mellett délutánonként és szünidőben gyerekekre vigyáztam,akik csüngtek rajtam. A Nagyon jól tudok kapcsolatot teremteni a gyerekekkel, főiskolás koromban már autista, fogyatékkal élő gyermekek részére szerveztem mindenki megelégedésére táborokat. Hagyományt teremtettem a településünkön..........stb....stb....stb a lényeg lássák a VÉREDBEN van a szakma, a szakma iránti lelkesedés, hogy úgy olvassák a leveled, Nálad jobbat nem találhatnak, egy kincs vagy.
Sok sikert az állás betöltéséhez!!
Az attól függ, hogy milyen állásra pályázol. :)
A neten rengeteg minta van, én ott szoktam nézelődni. Mostanában rengeteget írtam, a párom több helyre is beadja PhD ösztöndíjra.
További ajánlott fórumok:
- Német motivációs levél
- Hogyan fogalmaznátok ezt meg egy motivációs levélben?
- Te mit írnál/írtál a motívációs leveledben?
- Minőségellenőri álláspályázatra kell írnom ütős motivációs levelet. Milyen tulajdonságot lehet kimeleni, ami illik ehhez az pozícióhoz?
- Mit írjak a motivációs levélbe?
- Kisgyermeknevelőnek jelentkeznék egy újonnan épült bölcsődébe. Mit írjak a motivációs levélbe?