Kisgyermeknevelőnek jelentkeznék egy újonnan épült bölcsődébe. Mit írjak a motivációs levélbe? (tudásbázis)
5. kártyavár06
2014. ápr. 13. 15:12
csak az igazat :-)
4. maminka
2014. ápr. 13. 15:07
Igen,ezen már túl vagyok.A megfogalmazásra gondoltam.Hogyan fejtsem ki az érveket.
3. bige
2014. ápr. 13. 14:57
...hát, én is valami hasonlót akartam írni, mint Serafina....
A motivációs levélnek az a lényege, hogy abban kell leírni - miért éppen ott, miért éppen abban a munkakörben, miért éppen azokkal szeretnél dolgozni, ahová jelentkezel
2. 38d385d441
2014. ápr. 13. 13:45
Szerintem, ha nem tudod, mit kell írni, jobb, ha nem jelentkezel. Azt mi nem tudhatjuk, hogy neked mi a motivációd. Szereted a gyerekeket vagy épp ellenkezőleg... :)
1. maminka
2014. ápr. 13. 13:17
Kisgyermeknevelőnek jelentkeznék egy újonnan épült bölcsődébe.Mit írjak a motívációs levélbe?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Mit írhatnék a motivációs levélbe ha egy olyan helyre jelentkezem, ahol már korábban dolgoztam?
- Valaki jelentkezik idén a GFE-PK Csecsemő és kisgyermeknevelő (BA) képzésre? (Szarvas, Szeged, levelező)
- Nincs itt valaki köztetek, aki jelentkezett a HPFK, csecsemő és kisgyermek gondozó szakára, levelezőn?