Mit írhatnék a motivációs levélbe ha egy olyan helyre jelentkezem, ahol már korábban dolgoztam? (tudásbázis)
Segítsetek már ki!! Jelenleg nincs munkám de szóltak a 10 évvel ezelőtti munkahelyemről,hogy lenne egy üresedés. Viszont én régen ott felmondtam (vagyis közös megegyezést írtunk)és azóta feléjük sem néztem. Sok minden változott viszont és nem tudom mit írjak a motivációs levélbe,hogy miért is vegyenek vissza. Nézegettem én a neten mit kellene de mindenütt az van,hogy itt meg ott olvastam ezt a hírdetést és erre jelentkezem, de ugye ez nálam nem így van. Hiába szóltak,hogy van hely mindenféle meghallgatáson kellene részt vennem holott ők hívtak.......nem értem. Viszont kéne a meló. Nem az az ember dönt aki itt a góré, hanem neki is van főnöke más városban. Nagy a bürökrácia. Valamivel rá kéne vennem őket,hogy vegyenek megint fel de,mint írtam 10 éve nem is dolgoztam ebben a szakmában.
Ötlet??
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Kisgyermeknevelőnek jelentkeznék egy újonnan épült bölcsődébe. Mit írjak a motivációs levélbe?