Milyen egy igazi barátnő(barát) egy nő számára? (tudásbázis)
A barát ismeri a múltad, segít a jelenedben, és bízik a jövődben és nem csak azt mondja amit épp hallani szeretnék, de ha elmagyarázom, hogy miért akarom úgy látni a dolgokat akkor egyetért velem:)
Ki lehessen vele beszélni a pasikat, gyűjtehtünk együtt gyógyfüvet, elmegyek a gyerekéért a suliba ha szükséges.
Olyan testvér akivel nem vagyunk rokonok.
Sziasztok :)
Azt hittem lesz egy barátnőm, de sajnos tévedtem... Csak akkor keres meg, ha szüksége van valamire, gyakorlatilag kihasznál. Az ilyen nem barát.... Lehet nem is létezik igazi barát... Vagy csak én is magasra teszem a mércét?
Nagyon fontos nekem a felsoroltakon kívül, hogy megbízzak benne, legyen hasonló az értékrendünk, ne akarjon kihasználni, de kölcsönösen segítsünk egymásnak, ha erre van szükség, legyen finomlelkű. És még valami fontos, hogy valamilyen szinten legyen szórakoztató. :)
Tudom, magasan van a léc, de ha lejjebb veszem - próbáltam -, akkor nem érzem barátnőmnek, csak max. ismerősnek.
Amikor a hallgatás már nem kínos egyikünk számára sem.
Amikor ott van és akkor van ott,amikor szükség van Rá.De akkor is ot van,amikor nincs ott.
AZ ÉN BARÁTNŐIM:ÉVA
ADRI
ZSUZSI
Olyan, akivel beszélgethetsz, érti az iróniádat, és tudja mit gondolsz, ha nem is azt mondod pontosan...
Nem mindig kell jóban legyetek, de igazából szeret azt érzed, szóval olyan, mint egy rokon, aki hozzád tartozik, ha néha megbánt akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki sokat foglalkozik a volt barátnőjével, az azt jelenti, hogy még nem közömbös a számára?
- Miért tűnnek el a barátnők ha megtalálod az igazit?!
- Ha megtudnátok, hogy a barátnőtök igazi apja más, mint aki felnevelte, elmondanátok?
- Nincs igazi barátnőm. A férjem a legjobb barátom.
- Az igazi barátnő
- Miért nincs igazi jó barátnőm?