Milyen e-book olvasót érdemes venni? Tapasztalatok? (beszélgetés)
az a különbség a reader és a tablet között, hogy a reader egyrészt teljesen más képernyőtechnológiát használ (ez az e-ink), ami fekete-fehér, és nem frissítget 50-60-szor percenként, mint az lcd,
másrészt a tablet egyfajta mini számítógép, van rajta böngésző, internet, játékok, szövegszerkesztő, email, csillió alkalmazás, és a könyvolvasás csak egyik funkciója a sok közül, míg a reader tényleg elsősorban olvasásra való.
a technológiát már feltalálták, egyfajta e-ink és lcd keverék, de gyártó még nem gyártja
tehát videót egyelőre csak lcd-s tabletek tudnak, mint pl az ipad, galaxy tab, dehát ezek ugye nem igazán readerek
jövőre szerintem már lesz
szerintem a nook se rossz, de a kindle mindent visz
nekem ipadem van, kézbentartásra hosszú olvasásnál nagyon nem alkalmas, dög nehéz. le kell tenni ölbe vagy valahova. meg marha erős az lcd fénye sötétben, ágyban este zavarhatja a másikat
szerintem kindle-t vegyetek
Kindle pillanatnyilag a legjobb es a legolcsobb is (vamostol utikoltsegestol). Nincs egy hete, hogy kijott az uj tipus touch-scrennel, 100 dolcsi korul van, nezz ra kicsit.
Nekunk 2 van, egy nekem es egy pasinak, meg a regebbi tipus, es imadjuk. Kb. 10.000 konyvnek van rajta tarhely, wifi, online szolgaltatasok, es kb. 2 hetig birja az aksi. Csak ajanlani tudom :)
egy konyvmoly :)
Sziasztok! Egy ideje e-book olvasót vadászunk párommal, de nem tudjuk, milyet is lenne érdemes venni. Kindle volt az első, amit kinéztünk, de az ára miatt illetve tapasztalatszerzések vadászása miatt még nézelődünk.
Ezeket ismeri esetleg valaki?
-Kobo eReader Touch
-Nook
-Tablet
Kinek melyikkel vannak tapasztalatai?
További ajánlott fórumok:
- Édesanyád milyen könyvből, mesekönyvből olvasott kiskorodban?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó E-Book Reader?
- E-book olvasóról vélemények, tapasztalatok. Milyet érdemes venni?
- Melyik E-book olvasót érdemesebb megvásárolnom?
- Hogyan lehet beállítani a naplók között, az "Az általad olvasottat"?