Milyen durva szemcséjű bőrradírt ismertek? (tudásbázis)
1 rész kristálycukor 1 rész durva tengeri só összekeverni annyi babaolajjal vagy más olajjal hogy jó állagú radírt kapj.
Én kíváncsi lennék, miért kell durva szemcsés bőrradír?? Arcra vagy testre? Szerintem egy savasan hámlasztó sokkal jobb, csak felteszi az ember, nem kell dörzsölgetni és nem is pirosodik ki utána a bőr. Hátránya, hogy boltban nem lehet kapni, de hát az emberek szemét kiszúrják csak a mechanikai radírokkal...
dehogy kezd el!! menj be, és mondd meg, hogy vásárolni szeretnél ilyet....biztos, hogy adni fog...
de most ezért kezdjek el kozmetikushoz járni???
semmi baj a bőrömmel, mindent megcsinálok magamnak...
Felesleges pénzkidobásnak érzem...
Pedig nagyon jók... Olyan hely nincs vajon, ahol bemész a kozmetikába, és megveszed? :D:D
Ilcsi termékeket rendelni is lehet, de azt hiszem, csak akkor, ha kozmetikus vagy....
Én is imádom őket, de nem tudok hozzájutni :(
nem tudom, itt a fodrászkellékesben van, de csak kozmetikus kártyára adnak(((
[link]
Lehet kipróbálom, egy próbát megér:) Máshol nem lehet kapni? Mert nincs Ilcsi-s kozmetikus ismerősöm:(
eredetileg arra van, nekem egy kozmetikus mondta, hogy használjam erre, és tényleg segít rajta...
A fekete szappan nem pattanásokra van?
125 ml-es kiszerelése létezik, és 200 ml-es. A 125 ml-es kiszerelése 19800, a 200 ml-es 28800.
Hááááááááát, nem kenném magamra :D:D
szőrbenövés ellen ne radírozz, mert még jobban kiveri a bőrödet. én is hasonlóan csupaszítok, én hidrocortizon krémmel kenem, egyáltalán nem veri ki, és nem is nőnek be.
köszönjük a komoly érdemi tartammal bíró hsz-t!:-)
smirglipapír... a legjobb!
várj..arra nem jó a bőrradír!! nekem van egy betegségem ami ilyet okoz, naponta kell csinálni..... a bőrradír 5 perces megoldás!!
ilcsi néni fekete szappanja kiváló rá!!!
ha megteszed nagyon megköszönöm...igen nagyon nagyon drágák, ezért hagytam abba(((
viszont /régen!!!!/ kiváló minőséggel bírtak...az előbb láttam, hogy már nem nagy tégelyben adják, hanem 125 ml-s tubusban((( kíváncsi vagyok ugyna mibe is kerül....
17 évvel ezelőtt kezdtem venni, akkor óriási tégelyekben voltak, és 3800 ft volt az ára... akkor az iszonyat nagy pénz volt /ma sem adok ennyit szinte semmiért(((/,
de egy évig elég volt, és gyönyörű lett tőle a seboreás, pattanásos, mitesszeres bőröm...
Köszönöm, a szőrbenövés ellen szeretném használni, nem arca,mert én "ott" is epilálom és hát naon csúnya tud lenni:(
neked a méztől? :O
nem vagy érzékeny a propoliszra? mert attól lehet...nekem azt bírja jól a bőröm...
és nagyon puha lesz tőle...
lehet kapni, a barátnőm foglalkozik ezekkel, én anyunak vettem tőle arckrémet, az ára hanyattesős kategória...kérdezzem meg tőle érdeklődés szintjén, mennyibe kerül?
a méztől nekem is kipirul((
Olivaolajba durvább szemcséjű tengeri só.
jujj, próbáltam...nagyon szépen leszedte, és tök jó volt, amíg fent volt, de nekem valamiért tiszta piros lett a bőröm tőle :(((
régen az amway artrysti-jét használtam, kiváló volt, de drága lett...nem tudom lehet-e még kapni...
joghurt+cukor; joghurt+gríz, élesztő+só;
Szia!
Nekem az avon clearskin termékcsaládjából a bőrradír nagyon bevált.Kék durva szemcsés és istenien hűti a bőrt,olyan mentolos érzetet ad utána.És még a Lush bőrradírja is bevált.
a legegyszerűbbet: mézbe durva szemcséjű kristálycukor és tojássárgája...
Én ezt használom. Olcsó, és köb az egyetlen, ami nem veri ki a bőrömet.
Milyen durva szemcséjű bőrradírt ismertek?
További ajánlott fórumok: