Ki milyen arckrémet (ránctalanítót) és bőrradírt használ 35 év felett? (tudásbázis)
Én nem vennék semmit, lehet kapni Q10 kapszulát, azt néha a tiszta bőrödre kend rá, masszírozgasd be, ugyanezt teheted A és E vitaminnal.
De vehetsz mogyoró, dió, argán olajat is az arcodra, ami ápolja.
Ha vettem akkor szinte csak gyógyszertári hidratálót vettem, valahogy jobban bízom azokban, mint az évekig tartósított arcápolókban.
Jön a nyár tehetsz magadra idénygyümölcsöket,zöldséget.
Bőrradírt eleve semmit. Krémből Guinot az alap, a legerősebb, valamint La Praire, tisztításra Dr. Kadir.
Huszonéves koromtól havonta járok kozmetikushoz ápoló kezelésekre, évente kétszer egyéb kúrára.
Úgy eszem, hogy a bőröm tápláljam, nincs cukor, állati zsír, egyszerű szénhidrát, junk food. Sport heti négyszer, igaz, ehhez hajnalban fel kell kelni ekkor család mellett.
A koromnál bőven ápoltabb és fiatalabb a bőröm, de a testem általában az. A legutóbbi menedzserszűrés szerint 28 éves a biológiai korom.
En ugyan 34leszek de 20eves korom ota rendszeresen hasznalok ranctalanitokat.
Eucerint illetve vichyt hasznaltam sokaig viszont nemreg a kremmaniaban felfedeztem hogy az aldis ranctalanito kremeje nagyon jo osszetevoket tartalmaz ezert ratertem erre a filleres kremre es nemncsalodtam nagyon szeretem.
Alatalaban fiatalabbnak is hisznek a koromnal ugyh remelhetoleg azert mert er is valamit😉
valami niveát. Multkor nem volt, ezért kamillás cuccot vettem, de semmivel sem rosszabb mint a nivea, csak lényegesen olcsóbb.
Különben nincs rá szükségem, én is csak az " előrehaladott " korom miatt kenem be magam néha
Akkor szuper:D
Szerintem ne ess túlzásba semmivel és óvd a bőröd, ez a legjobb, amit tehetsz.
Kell?
Én időnként bekenem az arcomat a hagyományos kék tégelyes niveával és ennyi. 2 éve elmentem egy arckezelésre, ahol azt mondta a kozmetikus, hogy gyönyörű a bőröm, biztos sokat foglalkozok vele:DDDD
50 éves vagyok.
Ez genetika. Ha gondok vannak ennyi idősen, akkor azon semmi nem fog segíteni.
A legjobb az, ha iszol eleget (bár én még ezt sem teszem), nem napozol, azaz véded a naptól a bőröd, és szerintem sokat kell vigyorogni:DDDD
Szia Móni,
Fényvédelem-fényvédelem és én átálltam a dél koreai termékekre.
A fényvédelem a legjobb ránctalanító.
Nekem vízhiányos a bőröm.
Ohmybrush blogot javaslom,ha érdekel ez a téma.
Missha 95 Galactomicies esszenciát és Borabit szérumot használok plusz 50 faktoros fényvédő.
Az európai termékekbe a hatóanyagok töredékét teszik,mint ami a koreai termékekben van és ezért ár-érték arányban is sokkal jobbak.
Üdv,
Linda
Szia!
Vannak gyógynövény és természetes alapúak nagyon jó minőségben és kedvező áron.Sok jó tapasztalat van velük.
Kizárólag csak természetes alapút használok, évek óta ugyanazt.
Tökéletesen teszi a dolgát a radír és a szérum is :))
/márkát nem írok, mert valószínűleg azonnal rárepülnek a károgók :) /
Sziasztok!
Ki milyen arckrémet (ránctalanítót) és bőrradírt használ 35 év felett?
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Milyen arckrémet használsz?
- Melyik ránctalanító krémet érdemes használni?
- Parabénmentes, feszesítő, ránctalanító arckrémet tudtok ajánlani 50 év felettieknek?