Milyen arckrémet használsz? (beszélgetés)
Piacon veszek propoliszos hidratáló arckrémet méhésztől. Szemkörnyékre shea vaj pár csepp argánolajjal.
47 leszek a nyáron, és egy ráncom sincs, szem környékén sem. (Bár mondják, hogy genetika, anyám is ilyen, nagynénéim is.)
Amúgy pont 30-40 között nem használtam semmi arckrémet, idegesített.
Az Armonia krémjét használom, de nem az arckrémet, mert az már túl drága nekem, hanem a kézkrémet. 3000 és 75 ml. Ebben is bennevan a csiganyálka és nincs benne paraffin és parabén. Egyébként van egy sima patikai krém, az is jó, de nem tudom mi van benne.
Ha valakinek 41 évesen nincs szarkalábja, az genetika.
Én onnan veszem az 1000 IU-s Super E-komplex
gélkapszulást.Otthon nem tudom mi a helyzet,lehet e egyáltalán vény nélkül hozzájutni?!
Helia D-ről hallottam hogy jó, állítólag az Anaconda is (mindkettő magyar termék) és egyáltalán nem drágák, plusz nincsenek tele minden vacakkal.
Én most Anaconda őssejtes kencét használok, ez kb 4000 Ft, előtte Gigi őssejteset használtam az 20ezer volt de nem vettem észre különbséget
Állítólag a gyenge babaszar a legjobb. :D
De viccet félre,éjjel-nappal hidratál a kellő mennyiségű folyadék,friss ivóvíz formályában.
Kezdjed a napot egy nagy pohár vízzel,heti 1x kend be este az arcoat tejszínben elkevert e vitamin olajjal.Hagyd rajta hatni kb fél óráig,majd töröld le finoman vatta pamaccsal vagy
papírzsepkendővel.Frissítésnek egy kis arcpermet szénsavmentes ásványvízzel tuti!Ha akarsz egy jó tanácsot,kerülj mindenféle kemikáliás kenceficét.
A 100ft-os boltban is kapható nagyon jó minőségű, és nem drága arckrém, sok-sok éve használom, több féle, 41 leszek, de egyetlen szarkaláb nincs a szemeim körül..
Olcsó, és jó minőségűek..
További ajánlott fórumok:
- Milyen vírusirtót használsz?
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Milyen sampont használsz?
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Milyen arckrémet használsz, mennyi az ára, meddig elég egy tégely, miért tartod jónak?