Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen dolgokról hazudnak az emberek leggyakrabban az interneten? fórum

Milyen dolgokról hazudnak az emberek leggyakrabban az interneten? (beszélgetés)

1 2
42. csemár (válaszként erre: 34. - Csemár)
jan. 16. 07:55
Tény viszont, hogy a "színház" vagy "jó" vagy "rossz". Azaz minden azon múlik, hogy a "játékosnak" milyen szándékai vannak, tisztességesek-e vagy tisztességtelenek.
jan. 15. 11:03
Mindenről is .
40. BV2
jan. 15. 10:38
Bármiről
39. globus
jan. 15. 08:21
Fogalmam sincs.
38. barai
jan. 15. 08:16
mindenről
37. ,zumba
jan. 14. 12:43
Bármiről.
36. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 12:06
Az interneten lehet mindent odahanyni oszinten. En nem ertem, minek hazudoznak. De altalaban a kissebbsegi komplexus. Ha nem a hobbi hazudozokrol beszelunk.
35. csemár (válaszként erre: 33. - Muci1971)
jan. 14. 11:55

A "kegyes hazugság" is hazugság. Hazugság a füllentés, a tódítás, a "maszatolás" is.

És az önbecsapás, önámítás is az.

34. csemár (válaszként erre: 32. - Csemár)
jan. 14. 11:47

És az, hogy "játék", és hogy az internet, a fórumok "játszótér", valójában igaz is.

"Színház."

jan. 14. 11:36

Sziasztok. Aki azt állítja sosem hazudott vagy legalább füllentett remélem saját maga sem hiszi el. Sok az álszent ember. Én még nem találkoztam olyannal aki legalább egyszer ne füllentett volna.

Létezik egy másik fajtája a kegyes hazugság, mikor nem akarod a másikat megbántani.

jan. 14. 05:35

Nem tudom, mert én kényszeresen kerülöm a hazudozást.

Azt azonban tapasztalom, hogy vannak köztünk, akiknek nincsenek erkölcsi fenntartásaik az igaz(nem)mondást illetően; számukra a hazudozás (a neten) "csak játék".

jan. 14. 01:44
A mesterséges intelligencia minden kiderít, de csak válasszátok meg nyugodtan, visszasírjátok még a boldog-hazug éveket! 🙂
30. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 01:21
Az " idilli" életükről
jan. 14. 01:02
Nem tudom, de felesleges és önámitás.
28. d84e85d214 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 13. 23:38

Arról hogy boldogok, vagy nem boldogok!

Vagy dicsekednek, vagy sajnáltatják magukat, mindkettő hazugság.

27. Amaunet (válaszként erre: 24. - Timycat)
jan. 13. 22:51

Nekem sincs tehetségem arra, hogy még a hazugságokat is fejben tartsam, hogy kinek mit mondtam.

Ezért, ha valaki bizalmasan megoszt velem valamit azt tuti nem adom tovább. Talán ezért is használnak panaszvonalként néhányan.:) Viszont ebből kifejlődött nálam egy zárkózottság, bizalmatlanság. Nehezen osztom meg másokkal a problémáim.

Itt azért írok, mert ez fiktv néven tehetem. Viszont mindig igazat, mert itt is szembe állíthatnak egy korábbi állításommal. (vannak, akik erre specializálódtak:))

26. Channa* (válaszként erre: 25. - Timycat)
jan. 13. 21:28

Nem, még nem. Hallottam a filterezésről, de nem ilyen gondoltam.

Bár vannak hibái! Nekem barna a hajam és ha szőkére cserélem, akkor nagyon látszik, hogy csak rá lett téve a képemre.

És ugye előfizetni sem fogok arra, hogy mindenféle dolgot csinálja vele, de most jót szórakoztam vele.🙃

Viszont, ezt a fotót sem fogom sehová kitenni és mutogatni se.

25. timycat (válaszként erre: 22. - Channa*)
jan. 13. 21:10
Ne már! Eddig nem találkoztál ezzel az app-pal? Legalább 5-6 éves cucc, sokan nyomulnak vele, régóta nyíltan, mert már az is menő lett, sőt már az a trend is lefutott.
jan. 13. 21:08
Passz. Csak magamról tudok nyilatkozni, én hamar elfelejteném, hisz egy hazugságnak nincs emlék lenyomata, aztán majd nem emlékszek vagy rosszul, bukta van és ciki lesz. Inkább nem hazudok, egyszerűbb így.
23. Enissa (válaszként erre: 21. - Channa*)
jan. 13. 21:01

Magát ámítja, másnak hazudik.

Az mindegy, elhiszi a másik, vagy nem. Attól még hazugságot tól az arcába.

22. Channa* (válaszként erre: 16. - Funnygirl)
jan. 13. 20:55

Tök jó ez az app!

Letöltöttem és gyönyörű nőt csináltam magamból:DDDD

Még úgy is egész jól nézek ki, hogy csak hosszú hajat tettem magamra és semmi mást, és persze a színét sem változtattam.

Most megjött a kedvem a hosszú hajhoz, úgy is mindig kínlódok a béna fodrászokkal, mert nem tudnak rövidhajat vágni normálisan.

21. Channa* (válaszként erre: 18. - Enissa)
jan. 13. 20:51

Értem!

Ezt én nem hazugságnak nevezem, hanem önámításnak.

20. Channa* (válaszként erre: 17. - Enissa)
jan. 13. 20:50

Én manós csoportban láttam azt, hogy háborogtak, hogy az ő manóinak a képét tette ki valaki.

De mire jó ez?

Ez csak csalásra jó.

Megkapja a megrendelt manóért a pénzt és a megrendelő kap egy vackot vagy üres dobozt.

jan. 13. 20:44
Szerintem "úgy általában" mindenről.
18. Enissa (válaszként erre: 14. - Channa*)
jan. 13. 20:34

"Mondjuk azt nem értem, hogy látszik egy fotón, hogy összetartó a család vagy sem."

Egyszerű, ha ismered, akkor látod, hogy a látszatért, mert szeretné, hogy úgy legyen, ír, oszt meg dolgokat.

Ha felületesen ismered, mert "csak" egy kolléga vagy, elhiszed, mert nincs rálátásod, míg aki ismeri, tudja mi a helyzet.

17. Enissa (válaszként erre: 13. - Amaunet)
jan. 13. 20:27

Tagja vagyok, csak olvasója pl. A cigány és magyar konyha oldalának.

Sosem tettem még ki ételt, de nem is bántok meg senkit, hogy ilyen-olyan a tálalás, nem az a neve annak az ételnek, fujj meg nem enném stb. Csak bámészkodom, rácsodálkozom egy-egy ételre, és egy ilyen kis semmi fórumon is csalnak, hazudnak. Ellopják egymás fotóit, és sajátjukként osztják meg máskor, vagy máshol.

Volt egy ismerős, aki feltett egy fotót, fölé egy nem nagyon ismert verset, de nem megjelölve a szerzőt. Ötven felett volt már a gratulálók száma, hogy milyen szép verset írt, és nem írta ki, bocsánat lefelejtettem a szerzőt, hanem fogadta a gratulációkat.

jan. 13. 20:17
Face Appos fotók tömkelege. Szerintem ez a vezető hazugság.
jan. 13. 20:17

Sokan jobbnak, többnek szeretnék beállítani magukat.

De leggyakrabban szerintem üzleti érdekből hazudnak.

14. Channa* (válaszként erre: 7. - Enissa)
jan. 13. 20:15

Jaaa! A filteres fotók. Ezekről hajlamos vagyok megfeledkezni;)

Van egy ismerősünk, aki mindig nagyon jól néz ki a fotókon. Gondoltam, hogy nagyon fotogén. Erre a fiam mondta, hogy tele van filterezve, persze, hogy jobban néz ki a fotókon.;)

Mondjuk azt nem értem, hogy látszik egy fotón, hogy összetartó a család vagy sem.

13. Amaunet (válaszként erre: 10. - Enissa)
jan. 13. 20:11

Hogy ezek miért hazudnak? Pénzért, kattintásért, nézettségért, hogy jobban el tudják adni magukat.

Tápláléliegészítő, fogyókúra tabletta... már ingyen is elvihető, ha beküldöd megfejtésként, hogy mennyi 2+2. (persze, itt is megfizeted az emelt díjas sms-t.:)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook