Milyen bolhaírtó nyakörvet ajánlatok? (beszélgetés)
Nekem is Kiltix van,szerintem (azok kozul amit eddig probaltam,ez a legjobb).
Hiaba draga,de legalabb hatasos es 7honapig kitart.
Bar amiota apum elmeselte,h a baratjanak a kutyaja par hete vagy a bolhairto nyakorvtol(allergia) vagy mergezes miatt halalozott el,azota megjobban atgondolom,h mit akasztok a kutyam nyakaba.
Az állatorvosodnak igaza van. Az enyém is ezt ajánlotta. Drága, ezt elismerem, de hatásos.
A bolha-allergiáról én csak annyit tudok, hogy a szomszédunknak 3 éve ezért kellett elaltatni az egyik kutyáját a másikat pedig 1 hónappal ezelőtt.
Ugyanis "kirágta" magát, a legyek "beköpték" a seb elfertőződött és mire észrevették már késő volt. Hívni kellett az állatorvost, hogy elaltassák. Mivel mindkét kutyus hosszú szőrű volt, nem vettek észre semmit. A rágás helyét ugyanis eltakarta a felette lévő szőr.
Sziasztok!
A Magyar Vizslám bolhaallergiás, kisebesedett a háta több helyen, úgy hogy most egy jó kis kezelés alatt áll, azaz injekciót kapott, fürdetnünk kell majd speciális löttyös vízzel és lefertőtleníteni a helyét. Az állatorvos mondta, hogy egy bolhaírtó nyakörvet szerezzünk be neki is illetve a másik kutyánknak is.
a Legjobb minőségű( vagyis tudomásom szerint a legjobb) a Kiltix márkájú elég drága, és valami olcsóbbat szeretnénk, de annyi fajta van.
Tudnátok ajánlani valamit?
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fiúneveket ajánlatok kisbabának?
- Milyen mulitfunkciós babakocsit ajánlatok decemberi babának?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?
- 2-3 éves kisfiúnak milyen autópályát (garázst) - kisvasutat ajánlatok?
- Milyen kerítést ajánlatok virágoskert elkerítésére kutya miatt?(olcsó és jól átlátható legyen)
- A rózsáim levelei sárgulnak, barna pöttyösek, valószínű valamilyen gombabetegség. Mit ajánlatok, mit használjak?