Milyen az egri szülészet? (tudásbázis)
Egerben fogok szülni, de még nem tudom kinél.
Ajánlották dr.Kovács Sándort, őt ismeri valaki?
De jó!!! :D Tényleg kicsi a világ! :)) Na, majd mesélek is Neki az ismertségről! :)) Szóval, ilyen sztár lett Jucus is! :)
Azt mondták, kb. 1 hónap múlva lesz, de ha leadják, utána a TV2 honlapján vissza lehet nézni! Én mindig figyelem, hogy a héten éppen melyik kórházat mutatják be a műsorba, és szólok, ha az egri lesz! :)
Tök jó, pont mostanában mondtam, hogy tuti lemaradtunk már az egri szülészet bemutatásáról, pedig megnéztem volna... erre pont akkor jönnek, amikor épp dokit meg szülésznőt választok! :)
Akkor Te is csak jókat tudsz Jucusról? Nekem jógán ajánlotta az oktató. Gondoltam, akkor legyen, de már ahogy megláttam, tudtam, hogy jó döntést hoztam! :)
Szióka,
Csupa jó hír mára!!! :D
Megjöttünk az orvos-hajszáról, és SIKER!!! :D
Nehéz volt elcsípni a dokit, kergettük egymást a két épület és a két szint között, aztán nagy nehezen kiderült, hogy hol van. . . közben a szülésznőt is kerestük, azt mondták, hogy nincs ott, mikor visszaértünk, már ott volt! :))
Először a szülésznőt tudtam elcsípni (Nagy Judit), hihetetlen aranyos, kedves, nagyon örülök Neki! El is vállalt, de mondta, hogy még egyeztessünk, mert ha a doki mégse vállal, akkor kerít nekem dokit. . . Közben Kicsi Férjem kivárta a sort a Kelemen dokinál, és már hívott is, hogy siessek, mert én jövök. . . na akkor futás át a dokihoz, ő is iszonyat rendes, kedves, humoros, szimpi emberke! Elmeséltem, hogy jártam, már nem is volt kérdése, elvállalt. Annyit mondott, hogy ne május 29. - júni 1. között szüljünk, mert Füreden lesz konferencián. . . mondtam, hogy megbeszélem Alízzal! :) Mint kiderült, a kismamákat automatikusan a magánrendelőjébe hívja, szóval holnap 4re megyek hozzá, és akkor megbeszélünk mindent, megvizsgál, megírja a beutalókat. . . Örülök nagyon! :)
Ezek után tűz vissza a szülésznőmhöz, megbeszéltük, hogy minden ok, szeretnek is egymással dolgozni, jóban vannak, és pont a szülésfelkészítős konzultáció időpontját egyeztettük, amikor odajött a főnővér, és megkérdezte, mennyi ideig érek rá, esetleg megnézném-e a szülőszobát. . . persze!! :D Azt mondta, nagyon kis csinos kismama vagyok, és olyan meghitten üldögéltünk ott a friss szülésznőmmel, hogy illenénk a műsorba, vállaljam el... :) Aztán meglepődött, hogy ez az első találkozásunk... :D
Kiderült, hogy a TV2 pont itt forgatta a 9 hónap egyik részét, és az egri szülészetet mutatják be, és asszisztálhatnék a szülőszobán, amíg a szülésznő beszél. . . :D Úgyhogy sztár lett Kicsi Alízból! :D Mi meg tök jól összeszoktunk Jucussal! :))
Mit szólsz? Ha tegnap valaki azt mondja, hogy az előző doki ezért dobott vissza engem, akkor körberöhögöm! :D
A baratnom elmeletileg a maganrendelesere jar,de sokszor hivja be a korhazba is... Szulesznot meg nem valasztott szerintem,de vegul is neki meg van ideje aug.30-ig...:)
Szerintem mindegyik dokinal elofordulhat,hogy nem tud ott lenni szulesnel,kulonben ki sem tehetnek a labukat a varosbol...:) Egyebkent igy utolag ugy latom,hogy a szuleszno jelenlete sokkal fontosabb,mint az orvose...:)
Majd irj,hogy mit inteztel...:) Vigyazz Magatokra!
Már találkoztam vele személyesen, amikor Tárczy-hoz mentem, szimpi volt... de lehet, hogy inkább a magán rendelésére kéne mennem? :-S Barátnőd oda jár hozzá vagy ambulánsan? És szülésznőt választott?
Igen, Fülöp Viktor is eszembe jutott, meg emlékeztem, hogy írtál róla, de aztán mesélted, hogy a szülésre nem tudott bemenni, nekem pedig pont az lenne fontos, hogy aznap számíthassak a dokira... :-S Holnap mindketten rendelnek a kórházban.
Jól hangzik! :)) Jaj, már nagyon várom, hogy mi is ilyen rendszerben legyünk Alízzal... jó lesz!! Ha addigra hazaköltöztök, sétálhatunk együtt is! :)
Képzeld, hogy jártam... felhívtam Tárczy-t, mert a héten lenne a 32 hetes uh, erre kiderült, hogy ő most 2 hétig táppénzen van, és a kórházban már nem is lesz... :(( Kereshetek megint új dokit... :( Immár negyedszer! Pedig most készültem a szülésznőhöz is, de ha nincs fogadott doki, akkor szülésznő se lehet... klassz! :((
Holnap megkeresem Kelemen Zsoltot, hátha... több öltetem nincs... :(
Hat szerintem mi majd setalunk,jatszoterezunk,attol fugg,hogy milyen lesz az ido.
Egy napunk??? Hat nekunk a delelott az eleg rovid,Akos fel 10 korul ebred,pelenkazas oltoztetes,reggeli egybe a tizoraival :),utanna egy kis jatek itthon vagy seta,12.30 korul ebed es utanna o alszik 2 ora hosszat,majd osszeszedjuk magunkat es megyunk ki a jatszoterre vagy csak setalni es onnan altalaba csak 6-7 ora korul jovunk haza! Fel 8 korul vacsora,fel 9 furdes,9-kor alvas! Ez a napirend mar egy ideje igy beallt,pedig nem gondoltam,hogy valaha is rendszer lesz benne...:)
Hát igen... :( Én is dolgoztam abban.
És Ti Ákossal mentek valamerre? Állatkert, park, játszótér? Tényleg, hogy szokott kinézni egy átlagos napotok, merre szoktatok menni?
Szerintem, most hétvégén nem igazán fogok netezni... családi összejövetel lesz.
Nektek hogy telik a Húsvét?
Kellemes Húsvétot, Ákosnak pedig sok hímes tojást! :)
Itt napos ido van,de egyaltalan nincs meleg...:(Kb.10 fok korul van napkozben,de ejszaka 0 fok is van.
Akos mindennap!!! csuklott,amig a pocakomba volt,kb.fel evig,es azota is eleg gyakran csuklik szegenyke.
Szulesznovel sikerult mar beszelned?
Ja, bocsi, erről már beszéltünk, most olvastam vissza... :D
Tiszta zizi vagyok, egyre szeleburdibb vagyok... :D
Milyen idő van felétek? Nálunk tegnap éjjel nagy vihar volt, tök jól felfrissült a levegő! Persze, én meg hajnalban felriadtam, és nem is bírtam visszaaludni, mert akkor jött egy jó adag jégeső! :) Sőt, Kicsikémet is sikerült megzavarnom az alvó pihegésében, és olyan csuklási-rohama volt, hogy alig bírta abbahagyni, én meg nem tudtam így aludni, hogy rángatózott a pocakom... :)
Az igen!!! :D Jó nagy lehetett már a pocid... vagy nem?
Mennyivel is született Ákos?
Gondolhatod, hogy én is mennyire... :D
Majd kedden kell felhívnom a dokit, és akkor elvileg jövőhétre mond nekem egy időpontot uh-ra, és akkor felkereshetem... :) Jó lesz már, ha valaki 100%-ra mondja, hogy kislány! :D Húúú, az már a 32. hetünk lesz...
Ákos időre született?
Utána meg lehet, hogy azért lesz féltékeny, mert neki oviban kell lennie, amíg a kistesó otthon van anyával... nem? Ez mindig egy kényes kérdés... én is tartok tőle, pedig még nagyon odébb van! :)
Akkor megjelöllek! :)
Írtam privit! :))
Igen, írtad, hogy a kistesót már itthon szeretnétek... hát akkor gyertek haza! :) De miért csak itthon szeretnétek? És miért vártok Ákos ovis koráig? Ovi már itthon lesz, ugye? Itt kötelező... :(
Szerintem, sejted most mit fogok erre írni... jöhet a kistesó, és akkor újra átéled ezt a csodás időszakot! :))
Szeretem én is nagyon ezt az állapotot, esetemben tényleg áldott állapot, eleinte se volt hányás, max. kis émelygés, gyomorégés, de amióta elmúlt, csodásan érzem magunkat a bőrömben! :)) De azért már valahol várom, hogy a kezemben tarthassam a Kis Drágát! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Milyen a szegedi szülészeti klinikán szülni?
- Egri szülészet
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?