Milyen áron reális az otthoni műkörömoktatás? (tudásbázis)
4. andi6020
2014. jan. 11. 09:48
Utánajártam, csak neked:
"30ezer/ nap a reális kb. vagy 5000/óra. Aki ennél olcsóbban tart, az 1. idióta, 2. nem biztos, hogy megéri elmenni hozzá. És mivel mész okj-ra, full felesleges előtte elmenni bárhova, úgyis másképp fogják oktatni."
3. knatali (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2014. jan. 9. 12:24
És az hány óa? Egy óra mennyi lenne szerinted?
2. andi6020
2014. jan. 9. 11:28
25000/nap
1. knatali
2014. jan. 9. 11:20
A tanfolyam előtt szeretnék itthon tanulni amíg nem indul el a tanfolyam.Van aki vállal ilyet? Itthon már mindenem megvan,kéne valaki aki megmutatja mit,hogy kell. Ha van ilyen szerintetek mennyit lenne reális egy ilyen óráért elkérnie? Egy ismerősöm vállalná de horribilis ,szerintem irreális összeget mondott.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok? Reális áron van?
- Mi a legjobb módja annak, hogy kihízott-megunt, jó minőségő holmijaimat reális áron eladjam?
- Mi az, ami Magyarországon nem (vagy csak nagyon drágán) kapható, külföldön viszont reális áron beszerezhető?
- Állványos babahintát keresek, de amiket találtam azok nagyon drágák.Tudtok valami helyet ahol reális áron hozzá lehetne jutni?
- Tudtok ajánlani belföldi, családbarát nyaralási lehetőséget, reális áron, esetleg SZÉP Kártyás fizetéssel?
- Tudnátok ajánlani Bp vagy Pest megye területén céget aki egyedi esküvői szalvétákat készít reális áron?