Mi az, ami Magyarországon nem (vagy csak nagyon drágán) kapható, külföldön viszont reális áron beszerezhető? (tudásbázis)
Gyakorlatilag minden! Pl. Pick szalámi: itt nagyon drága, külföldön kb. a fele-negyede az ára és az íze sokkal finomabb (csomagolás, gyártó ugyanaz).
Ha az ember tud egy kicsit németül, angolul érdemes a külfölsi licitálós oldakat is böngészni, sokszor jó dolgokat lehet kifogni pl. 1 eurós licitekből is!
Koszonom az eddigi hozzaszolasokat, remelem jonnek meg :)
Az szamit, hogy maganszemelytol venned (vadonat ujonnan) vagy cegtol? Mi magyarok eleg bizalmatlanok vagyunk, azert kerdezem.
Mostanában fedeztem fel, ha külföldről (Angliából) rendelek vaníliarudat kb 55-60 ft-ra jön ki darabja, míg itthon azt hiszem 4-500 ft körül mozog.
Sokan hülyének néznek, de még postaköltséggel együtt is bőven megéri rendelni.
Szinte minden... Sajnos. Nézz körül külföldi oldalakon. Én akkor döbbentem erre rá, amikor kerestem egy babakocsit. Itthon 70 ezerért adták a legolcsóbb helyen, kinn 48 ezer volt. Még szállítással együtt is olcsóbb volt külföldről rendelni... Nevetséges...
És nem csak a babás dolgokra igaz ez, hanem szinte mindenre...
Emberség
együttműködés
igazsászolgáltatás
További ajánlott fórumok:
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Természetbe járóknak, akik szeretnek kirándulni, túrázni, futni, biciklizni, de nincs kivel, Magyarországon belül vagy külföldön
- Magyar élelmiszerhiány külföldön és az egészséges Magyarország
- Külföldön élek, de Magyarországon dolgozom?
- Hol lehet utána nézni hogy külföldön (Skóciában) élő hogy tudja igazolni Magyarországon hogy kint él?
- Külföldön kötött hazassagot lehet magyarorszagon magyar törvenyek szerint felbontani?