Mi a legjobb módja annak, hogy kihízott-megunt, jó minőségő holmijaimat reális áron eladjam? (tudásbázis)
Igen, tudom, hogy ilyen is van, de én erről beszélek itt:
Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek? 84. (Vandy, 2008-04-16 19:20)
a teszveszre simán fel tudod tölteni, ugyanolyan rendszerben, mint pl. ide a hoxára
csak méretkorlát van, nem kér URL-t
tényleg, ez a bolhapiac is jó ötlet, ha a netes árusítás zavar (bár a vásárlás a rizikósabb, azt meg szoktál) :-))
mondjuk reális áron nemigen viszik el a cuccokat, csak ha valami kuriózum, inkább csak akkor tudsz eladni, ha jóval ár alatt kínálod
semmi bonyodalom nincs benne
regisztrálsz, megadod a postacímed, azt leellenörzik úgy, hogy postán kapod meg a kódod
eladni csak ezzel a kóddal lehet
bankszámlaszámot nem kell megadni! (majd csak utalni kell, ha a teszvesz jutaléka eléri az 1500 Ft-ot)
A bankszámlaszám azért kell, mert kvázi szerződést kötsz a honlap üzemeltetőjével, hogy az eladásból származó jutalékot a számládról fizeted ki. És elvileg az árut is átutalják neked, azt követően küldöd el.
Az én fejemben is megfordult, hogy felteszem a cuccaimat, aztán végiggondoltam, hogy megéri-e a ráfordított energiát, kérdésekre válaszolni, e-maileket küldeni, fogadni, aztán hallgatni, hogy a fotón nem olyan a szine...... és akkor döntöttem el, hogy inkább odaajándékozom.
nincs már bizonyányi szerintem. de ha lenne is, filléreket adnak, egyszer majd, ha eladták. ennél már tényleg jobb, ha elajándékozod.
Egyszer próbáltam egy motoros bőrdzsekit eladni egy használtruha kereskedésben. A páromtól kaptam, hetvenezerért vette, de nagy volt. Tizet akartak adni érte, pedig kb. háromszor volt rajtam. Inkább a barátnőmnek ajándékoztam, aki nagyon örült neki.
vatera.hu, teszvesz.hu
de nem hiszem, hogy az általad reálisnak tartott ár pont egyezik majd a vevő által annak tartottal :). De minden jobb annál, mint hogy a szekrényben bosszant. Én az iwiw-re szoktam feltenni az elvihető rovatba és elajándékozom azokat, amik már nem kellenek. Holnap délelőtt is jön valaki egy zsák ruháért.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?