Milyen arckrémet válasszak? (tudásbázis)
A sheát megfejik,a tejét addig köpülik,míg vaj nem lesz.
Szívesen:)
:)
Natúr, bio krémre van szükségem, stop.
Mi a túró az a shea vaj, stop.
Hidratáló, házilag pancsolt arckencére gondoltam, stop.
Pl. Manna termékek, stop.
Azok közül melyik a jó, stop.
Remélem, már érthető.
Na, szóval... az a helyzet, hogy nagy elhatározásra jutottam: veszek egy arckencét. :)
Eddig nem nagyon használtam ilyesmiket, de most, hogy öregszem, és a bőröm is egyre furább (néha zsiros, másszor száraz, piros kis kiütések jönnek ki rajta ismeretlen okból kifolyólag, ráncosodni kezd stb.), úgy döntöttem, hogy kellene valami szuper hidratáló krémecske, ami megtölti élettel a bőrömet. Valami natúr vagy bio izét szeretnék, de halvány lila dunsztom sincs arról, hogy melyiket éri meg megvenni, mert próbálkozásnak elég drága mulatság lenne, meg fogalmam sincs, melyik shea vaj, vagy mangó akármi, esetleg citrosos bigyó felelne meg a leginkább.
Nézegettem a Me.kán, vannak szimpik, de mivel nem vagyok magyarországi, többe kerülne a postaköltség, mint a kence, a Man.a is ok, az van más országokban is, viszont húzósabb az ára.
Ha Ma.na, akkor melyik arckencére voksoltok, amiből biztos nem lesz csalódás? Ha nem az, akkor mi legyen? Köszi. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Milyen kényelmes ágyat válasszak?
- Milyen sportot válasszak?
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?