Milyen a vezetési stilusod? lassu gyors? (beszélgetés)
1.) Ésszerű
1.) Bíztonságos
2.) Dinamikus
2.) Türelmes
3.) Sportos
Ha a jogitvány ugrik akkor a munka is ugrik.
Kettő senki épségét nemszerteném veszélyeztetni. Mégha azt enyémet hat légzsák is védi azt sem. Senki másét, meg mégkevésbé, mégha S-Klasse Merciben is ülve száguld akkor sem.
Engem is lekaptak már párszor. A mezei szürke kis autózókat mindig büntetik, bezzeg amikor a lakott területen egymás után 70-80-100al beelőznek az audik meg a mercik azok nem kapnak csekket! Vagy nem számít nekik? Egyszet még egy kamion is kielőzött 120-al autóúton! A hátulján virított a 70-es tábla! Na mondom ez azért már több a sok(k)nál!!
Komolyan mondom, lakott területen megyek 55-el és szó szerint ledudálnak az útról!! Egyetlen autó sem maradt mögöttem mire kiértem a faluból! Pedig közben volt egy 40-es tábla is.
De még mindig én vagyok az akit első adandó alkalommal lekapnak, :( nem az audis aki egész nap száguldozik!
Dinamikus, gyors..sajnos! Lehet, hogy pénteken le is kaptak?!
Pedig milliószor, megfogadtam, hogy inkább lassan megyek :)
Dinamikusnak és jó helyzetfelismerőnek mondanám, de azért kellően deffenzív (nem nyomulok az előttem lévőre, meghagyom a kellő távolságot) vagyok.
De kaptam már büntit gyorshajtás (50 km helyett 62 km) miatt.
Lassú.
Ha beleszámítjuk a fel- és leszállást is, akkor talán...
Igyekszem normálisan szabályosan menni, ha valaki dudál, káromkodik, kiszállok és megkérem, hogy legyen türelemmel, ésszel vezessen és induljon el időben, ha siet - 99%ban működik.
Ha nem tettszik az illetőnek, akkor letétbe helyezek egy dádát :-)
Én thai-oztam és általában a 35kilós kutyusommal utazom.
Gond sose volt :-DDD
Tégebben ész nélkül időmérőztünk 10-70Km-es szakaszokon, lakott területen is, de "addig jár a korsó a kútra..." elvén abbahagytam.
Félek visszagondolni is rá!!!
Benőtt a fejem lágya, mostmár odafigyelek!
Most már nagyon meg kell gondolni,hogy mikor lépek a gázpedálra,nem olcsó mulatság!
Már óvatosan vezetek!
Igyekszem betartani a sebességhatárokat. Ennek ellenére, miután levizsgáztam autóvezetésből, rá egy hónapra megbüntettek gyorshajtásért. Ez akkor 3000 ft-ot és -2 pontot jelentett.
Megérdemeltem :( de tanultam belőle! :)
Tulajdonképpen jó vezetni, az utóbbi időben azonban annyi baleset történt a környezetemben és annyi figyelmetlen (pl. záróvonalnál előz, nem látja be a terepet, index nélkül hirtelen befordul, stb.) vezetővel találkoztam, akik komolyan veszélyeztetik a másik embert... hogy lassan elmegy a kedvem a vezetéstől. Mert hiába vigyázok én, ha más nem!
Imádok uton lenni. Imádom a száguldást, de csak egyedül, ha ül mellettem vki visszafogottan és odafigyelve vezetek.
Remélem szeptembertől elindul az oktatói tanfolyam és szivem egyik vágya teljesülhet azzal, hogy autó vezetői oktató lehetek
További ajánlott fórumok:
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Miért van az, hogy egyszer gyorsnak érzem az idő telését egyszer meg lassúnak?
- Honnan tudom, hogy egy szénhidrát lassú vagy gyors felszívódású?
- Mitől függ, hogy gyors vagy lassú az anyagcsere?
- Melyik hatékonyabb? Ugyanannyi ideig kocogás/lassú futás síkon vagy gyors séta emelkedőn? (futógépen)
- Nagyon lassú a gépem tudtok valami ingyenes gyorsitó programot?