Milyen a Nokia N80 mobiltelefon? Elégedett vagy vele?Ajánlanád vagy nem? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom most mennyibe kerül, de ha a Nokia N80 mellett maradsz azt sem fogod megbánni.
Ajánlhatok még?
LG KC550, szerintem ez is nagyon jó kis teló. Szép, elegáns. Nagyon szép kép van a kijelzőjében, szerintem szebb, mint az enyémben:(
5 megapixeles kamera, jó képeket csinál. 2 gigáig bővíthető memória, mp3, gyári sztereó fejhallgató, amivel a telefont is fel tudod venni.
Videó nézés közben, ha elfordítod a telót, fordul a kép is. TV-re csatlakoztatható. Szétcsúsztatható, de nagyon patent. Az N80-as csak simán szétcsúszik és lötyög.
Az ára, a férjemnek pannonos előfizetéssel vettük 25-ért. Függetlenül még nem néztem.
Érdekel majd a véleményed. Vagy Nokia párti vagy?
Szülinapomra kaptam (választottam) helyette egy LG-t és nem bántam meg.
5 megapixeles kamera, hatalmas kijelző, érintőképernyő. Nagyon könnyű a menü rendszere, könnyen kezelhető. 2 GB belső memória. LG KU990.
Nézd meg azt is. Én imádom, nem cserélném le egyenlőre semmire.
Majd írd már meg, hogy mire jutottál:)
Köszi a választ.
Milyen telót vettél helyette?
Nem nagyon tudom eldönteni milyet vegyek. Most éppen az N80 tetszett meg. Tetszenek az érintőkijelzősök is.
Szia!
Nekem volt Nokia N80-as telóm és nagyon szerettem:)
Nagyon szép képeket lehetett vele készíteni, jó strapabíró volt, a kijelzőjén a kép gyönyörű, stb., stb. Én nem tudok róla rosszat mondani, esetleg annyit, hogy az aksija gyengébb, 2-3 napig bírja max.
További ajánlott fórumok:
- Melyik mobiltelefont ajánlanád nekem? Elsősorban Sony-Ericsson Xperia X10, Sony-Ericsson W100 Spiroról várnék tapasztalatokat
- Tudja valaki, hol lehet ZÖLD Nokia Asha 201-es mobiltelefont venni?
- Ha csak a Nokia és a Motorola mobiltelefonok közül választhatnál magadnak telefont melyiket választanád?Miért?
- Nokia Asha 503 mobiltelefonról, hogyan tudok képet, videót feltölteni számítógépre?
- Nokia C7 mobiltelefonnál hogyan lehet csak az adott hívást törölni, nem az egész híváslistát?
- Használ vki Nokia 1650-es mobiltelefont?