Milyen a lelkileg erős ember? Te erős, vagy gyenge jellemnek tartod magad? (beszélgetős fórum)
Az jellemtelen és unintelligens.
Mindezen túl az dicsekszik a testi erejével, akinek szellemi ereje nincsen. Konfliktus kezelő képesége egy nagy 0.
Vállalja a felelősséget.
Erős vagyok, nem bújok senki háta mögé, és kifogásokat se gyártok.
Vállalom azt, aki vagyok.
Milyen pozitív tulajdonsága van egy gyenge jellemmnek? Hogy arra dől, amerre az ember fújja? Nem kötözködésből, csak tényleg kíváncsiságból, mert nekem egy sem jutott eszembe.
Mert az ok, hogy egy erős jellem hosszú távon sok lehet, de azért a kettő között még van egy pár lépcsőfok...
Főleg ha abból indulunk ki, hogy
Vannak gyenge pontjaim, de azokat probalom leplezni🤣🤣🤣
Igen, alapvetoen eros vagyok. 💪💪💪😁
Az ember törekedhet a jóra, de a jó tökéletes megvalósítására, azaz a teljes szépség elérésére nincs módja, mivel csak ember.
/M.Waltari/
Mindenkinek van erős és gyenge "oldala"!Nem biztos ,hogy egy "erős" jellemmel szeretnék együttélni.Számomra az erős jellem taszitó.A gyenge jellemnek is vannak pozitiv tulajdonságai.
Az utóbbi időben "valaki" boncolgatja az emberi jellem rejtelmeit,epdig nem kellene,mert nincs tökéletes ember...szerencsére.
A jellem, amelytől ember az ember,
porból és szennyből a jellem emel fel.
Jellem, amelytől fényt kap a szellem,
oly makulátlan, oly feddhetetlen.
Fel nem ér hozzá rágalom, szégyen.
Bátran él, hiszen nincs mitől féljen.
Sosem lesz Krőzus, de él becsületben,
fölemelt fejjel, szívvel és ésszel,
hisz csodásan érvel egy valódi jellem,
mert ember, csak ember…
Olyan, aki sokat elbír.
Mikor-melyik kategóriába esem, de erős talán többször vagyok.
A jellemem erős a lelkem gyenge.
Ilyenkor mi van?
Előbb olvasnod, tanulnod kéne aztán kérdezni! Mi köze van a lelki erőnek a jellemhez? Kevered a szezont a fazonnal.
Kezdd itt!
Mi egyik-másik ismérve? Mi határozza meg ezeket? Szerintetek melyikből van több?
Az, hogy erős, vagy gyenge jellem lesz valaki, az eltanulható, elsajátítható, vagy inkább veleszületett adottság?
Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg?
- Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg a halált, a gyászt?
- Változzunk együtt- testileg, lelkileg, jó társaságban!
- Lelkileg egészségesnek tartod magad?