Milyen a jó szoptatós melltartó? (tudásbázis)
Jó, csak szoptató anyaként jobb lenne nagyjából biztosra menni. :)
Bele kell túrni a sima fehér melltartók közé a kosárba, mert én is úgy találtam a kínaiban pár hónappal ezelőtt. (Sima kis vidéki kínai ruhabolt, nincs kiírva itt sem, hogy tartanának ilyesmit).
Köszi! Azért még várok választ, ha esetleg valaki mostanában járt kínaiban...
Én a H&M-ben vettem merevítőset és merevítő nélkülit is. Nem túl drága és a minőséggel is elégedett voltam.
Úgy látom, régen volt itt forgalom. De ha valaki mégis erre jár, és tud segíteni, kérem írjon!
Én a húgom szoptatós melltartóit használom, nekem beváltak, de októberben ő is szül, meg csak 2 van most nálam, és egyébként is kéne még. Ezek egyszerű pamut lecsatolható melltartók, a méret már nem is látszik, nem is tudom, nem merek neten hasonlót rendelni, mert hiába méricskélem magamat, az ajánlott méretet általában szorosnak érzem. Megkérdeztem húgomat, ő ezeket kb. 7 éve egy vidéki kínaiban vette. Budapesten is sok kínai bolt van, de ilyen speciális holmit töredékük forgalmaz. Tud valaki Budapesten (elsősorban 2., 3. kerület vagy a belváros érdekelne, esetleg a 4-6 villamos vonala közelében bárhol) ilyet?
Nekem van egy Tr..mph és egy An.ta, mindkettő szuper és elnyűhetetlen. Igaz, elég drága, de el kell, hogy mondjam, az elsőként említett már a második gyerekemnél tesz jószolgálatot. Érdemes rá áldozni. Vettem egy kínait ötszázért, kb. 2x volt rajtam, borzalmas.
Christina Moda, a legjobb és legolcsóbb szoptatós melltartókat forgalmazza. 1200 Ft, és pamut, nagoyn kényelmes, jó formájú.
Azt hiszem, Kínaiban is lehet kapni. de bababoltokban tuti. Igaz, horror áron...
Én mindkét gyerekemnél hipermarketben vettem /Auchan, de láttam az Intersparban is/. Dorina márkájú.
Pamut, széles pánttal, egy kézzel nyitható a kosár része és jól tart.
Eleinte ebben is aludtam és mosta még 90 fokon is. Tökéletesen elégedett voltam vele, nem véletlenül vettem iylet a második babámnál is.
Szia!Ahol én dolgozom(C*ra),többféle szoptatós melltartó közül válogathatsz(B*llinda,Infl*x,D*rina-szóval minőség),ráadásul most rengeteg az akciós közülük,a karácsonyi leárazások miatt:)
Sziasztok!Tudtok valamilyen boltot, ahol jó minőségű szoptatós melltartót lehet venni és árban sem húzós?Köszi.
Mindenképpen fel kell próbálni mielőtt megveszed! Kényelmes legyen, aminek a pántja jól tart és nem lötye az anyagja sem. Amúgy mindegy, hogy cippzáras vagy kapcsos, nekem van mindkét féle és mindkettőt szerettem.
Pontosan. Fő,hogy kényelmes legyen!
Erős, hogy tartsa a cicit, pamut, lecsatolható pánttal.
Merevitő nélküli, lecsatolhatsó pánttal, pamut, szellős anyagú, jól tartó.
2 kell belőle szerintem is.
A B..ndonban van a Noppies, nagyon klassz darab.
Mindenképpen merevítő nélküli, mert az elnyomhatja a tejmirigyeket és gyulladást is okozhat. Pamut, kényelmes. És kell 2 belőle. Nekem volt egy régi sima melltartóm, de elöl nyílt középen, az is bevált.
Pamut és van rajta zipzár amit egy mozdulattal lehúzol és már kint is a cickó. (és nem látja senki sem!)
Pamut, merevítő nélküli, 1 kézzel is kikapcsolható, elöl a kosara. Szoptatásnál nagyon előnyös.
Olyan amit középen ki lehet gombolni vagy is a kosarát elől.
Pamut, merevito nelkuli, 1 kezzel is konnyen ki-be csatolhato.
Milyen a jó szoptatós melltartó?
További ajánlott fórumok: