Milyen a Hotel Margaret sorozat? (beszélgetés)
No, tegnap este elengedtem.
Át tették a kezdési időpontot, nem este 10-kor, hanem 11-kor kezdik. Hát annyira nem jó sorozat, hogy éjfélig fenn maradjak miatta.
Még beraktak elébe egy híradót, mintha azt este 6-kor, 8-kor nem tudtuk volna megnézni.
Menjenek a csudába!
Megvallom azóta is néztem, hogy az elején igen-igen lehúztam. De a sok rangos kínálatból erről gondoltam, hogy nem fog éjszakára felidegesíteni. Ezen a téren nem csalódtam.
Most már azért a szálakat is tisztességgel összekuszálták. Legalább van min rágódni, hogy ki is lesz valójában a gyilkos. Mert az már kiderült, hogy egészen más az áldozat, amiért a nyomozás elkezdődött.
Valaki nézi még rajtam kívül?
Belenéztem, gyenge amatőr sztori. Olcsó helyszín.
Már a nyolcadikosok is többre lennének képesek minden tekintetben, úgyhogy részemről ennyi.
3 részt megnéztem belőle, hogy ne mondjak véleményt információ nélkül. Borzasztó, pedig elég erős a színészi gárda. Őze Áron iszonyat rosszul hozza a Colombo karakterébe oltott Monkot, a sztorit kevés sikerrel próbálják belepaszírozni a Vesztegzár a Grand holtelben sztoriba.
Amikor megláttam Epres Attila, Balázs Andi, Bede-Fazekas nevét a stáblistán, többre számítottam. Ez még a Keresztanyunál is sokkal silányabb.
Eléggé gyenge történet, szerintem az egész "arra lett kitalálva", hogy a nyomozó szerepében játszó szinész Calambo (Peter Falk) figuráját nyújtsa, hozza.
Testtartása, mozdulatai, a cigi kezében = Calambo szivarja, a csavaros észjárása... de önmagában a történet eléggé bárgyú.
Előtte a Keresztanyu még csak-csak elviselhető, a benne levő röhejes történésekkel. És főleg a benne játszó szinészek alakításával!
belenéztem és sztem szörnyű
egyébként nem is értem ,hogy lehet egyetlen történésre-itt egy bűntényre-építeni egy egész sorozatot.Nme jósolok neki nagy jövöt....