Milka torta recept
A Milka torta hozzávalói:A kéreg, azaz a tészta :)
21 tojásfehérje
450 g cukor (sok sütemény volt édes, ha szükséges csökkenti a cukor, ízlés szerint)
300 g mogyoró
3 evőkanál búzaliszt típus 400
A krémhez:
21 tojás sárgája
3 vanília puding Dolcela
6 evőkanál búzaliszt típusú 400 (120 g)
1l tej
100 g cukor
250g vaj
2. Tejszínhab
100 ml tej
300g Milka csokoládé mogyoró
300 g fehér csokoládé Milka
A Milka torta elkészítési módja:
Válasszuk szét a tojásfehérjét, és megverte hét közülük cég hó, majd fokozatosan keverjünk bele 150 g cukrot. Grind 100 g mogyoró, adjunk hozzá 1 evőkanál lisztet, és óvatosan hajtsa be az előkészített hó. Öntsük a keveréket a torta forma (Ø 28 cm), ahonnan már fedett alján sütőpapírral és süsse előmelegített sütőben 180 ° C-on 20 percig. Ugyanígy, a maradék tojásfehérje, cukor, mogyoró, liszt és ismételje meg a folyamatot még kétszer, hogy kapsz három keksz héja. A tejszín tojás sárgáját, a lisztet és a puding mix. Ha szükséges, adjunk hozzá egy kis tejet. A maradék tejet és a cukrot felforraljuk, maradj távol a tűzről, és keverjük az elkészített keverék tojássárgája. Vissza a hő és Forraljuk keverés közben röviden, ügyelve, hogy ne égesse el. Vegyük le a tűzről hűlni, időnként megkeverve, majd keverjük a vajat kidolgozott. Tejszínhab öntsünk 100 ml tejet, és keverjük a tejszínt szilárd. Elkészített krém mix a tejszínt, majd ossza két részre. Az egyik felét a keverék sötét csokoládé olvad, hogy a pár, és a másik fele fehér csokoládét. A krém hűvös helyen tárolják mielőtt a tortát réteg. A torta réteg fel félig sötét krém, majd helyezze a második torta réteg, majd alkalmazza a közepén fehér krém, majd helyezze el a harmadik kéreg. Torta fedél a többi a tejszín és körettel dióval a külső. Tálalás: hidegen tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2015. dec. 13. 19:08
A milka torta elkészítési módja és hozzávalói.