Milánói-makaróni recept
A Milánói-makaróni hozzávalói:50 dkg makaróni
50 dkg darálthús
1 nagy vöröshagyma
4 EK ketchup
1 kk füszerpaprika
1 mk majoranna
1 mk kakukfü
1 mk bazsalikum
só
olaj
10-15 dkg reszeltsajt
A Milánói-makaróni elkészítési módja:
A makarónit bő sós vízben kifőzzük, félre tesszük, a hagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük, rátesszük a füszepaprikát és a felsorolt fűszereket, kevés vizet öntünk rá,sózzuk, borsozzuk és 5-8 percig kavargatva felfőzzük,majd a kifőtt tésztát belerakjuk, sajttal megszorva forrón tálaljuk.
Aki erősebben szereti vagy chilipaprikát vagy erőspistát is tehet bele.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2012. júl. 29. 09:41
A milánói-makaróni elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.