Mikortol lehet az ujszulott babaval osszekoltoztetni a nagyobb tesot? 2ev a korkulonbseg. (tudásbázis)
7. Kolibri
2009. máj. 25. 16:13
Koszi mindenkinek!
6. dius81
2009. máj. 24. 11:38
szia, nekem a nagy 4,5 éves, a kicsi 3 hós.
A kicsi még velünk alszik.
Úgy gondoltam, addig amíg át nem alussza az éjszakát, hogy ne keltse fel a nagyot, ha sír éjjel.
Mert ugye neki reggel ovi.
5. Diana80
2009. máj. 24. 11:28
Szia,
A Kisfiam 20 hos a kisebbik 7 hetes. A pici velem alszik egyszobaba, a nagyobbik az apjaval a sajat szobajaba. Nem merem meg oket osszerakni, felek hogy bemaszna a kisagyba + felkeltenek egymast allandoan. Imadja az occset es neha tulsagosan is megszeretgetne. Minden percben figyelnem kell rajuk. Nem tudom mikor jon el az ido, de most igy a legkenyelmesebb mindenkinek.
4. smumika
2009. máj. 24. 08:14
nálunk a kicsi 2 éves volt a nagy 5 mikor együtt külön szobába mentek nem zavarják egymást bár minnél hamarabb külön rakod annál jobb pláne ha a pici nem zavarja a nagyobbikat .:)
3. 119cb09458 (válaszként erre: 2. - Krisztina3)
2009. máj. 23. 22:20
szia! nálunk sajnos még csak egy szoba van kész.a két gyerek ágya egymással párhuzamosan van. a nagy 4 éves a kicsi 9 hónapos. nem zavarják egymást.
2. Krisztina3
2009. máj. 23. 17:45
Szia!Nálunk 7 év a korkülönbség,most fognak összeköltözni.A kicsi 8 hónapos lesz.
1. Kolibri
2009. máj. 23. 16:49
Mikortol lehet az ujszulott babaval osszekoltoztetni a nagyobb tesot? 2ev a korkulonbseg.
További ajánlott fórumok:
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- TB fizetés, mikortól és meddig?
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Adóstársat mikortól veszi elő a bank, ha az adós nem fizet?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- 2 ev korkulonbseg -sok sok civakodas!!!!!!