Mikortól látja az orvos a magzatot? (tudásbázis)
Voltam orvosnál "megerősítette", a terhességet.
Egyébként köszönöm mindenkinek :)
Köszönöm. :)
A napokban fogok dokihoz menni, remélem már látni fogja :)
Köszönjük.
Bár még nem merek örülni addig még el nem megyek újra a dokihoz.
Párom és énis szerettünk volna gyereket de nem most. De egyikőnk sem bánja, párom kifejezetten örül.
Jó egészséget Nektek!
Párod mit szólt? Gondolom, derült égből villámcsapás...de megtartjátok?
Ha megnézte ultrahanggal, akkor igen.
De ez a mondat máshogy is értelmezhető "Orvosnál is voltam de azt mondta menjek vissza jövőhéten mert még nem látja, hogy van e ott "valami". - lehet, hogy meg se vizsgálta, csak a bemondott utolsó menzesz ideje alapján mondta neki, hogy még nem lát úgyse semmit.
ha az csak 1 napig tartott, lehet, hogy nem is rendes menzesz volt, s akkor is már terhes voltál!!
Ha így van, akkor már 8-9 hetes lehetsz
Az, hogy latja e, az attol fugg, hogy milyen gepe van. A legtobb sztk-ban pl eleg lepukkantak.
A tesztek alapjan biztosan terhes vagy/vagy voltal.
6-8hetesen szoktak kimondani, mert akkor mar egy rosszabb geppel is lehet latni, hogy van e szivmukodes.
Tudom, hogy rossz.
Az én koromban, anno 1900 táján :) a nők még nem kezdtek el örömködni a 3. hónap előtt.
Nem vettek a szex után 2 nappal terhességi teszteket és nem rohantak a nőgyógyászatra sem.
De azért Neked a legjobbakat kívánom! :)
Igen igazad van még nem nevezhető magzatnak....
Tudom, hogy bármi megtőrténhet, csak rosz azon rágódni van e baba vagy nincs.
Magzatról szerintem 12 hét után beszélhetünk.
Jegeld egy kicsit az érzéseidet,mert ilyen fiatal terhességnél még bármi megtörténhet.
a kockákban a számokra kattintva megtalálhatod, mi zajlik a testedben és mekkora a "baba" hetekre lebontva.
Köszönöm, akkor 5-6 hetesen már látni a petezsákot.
Ezek szerint korai a terhesség vagy nem is vagyok az....
További ajánlott fórumok:
- A 6 hetes cicám tegnapról mára nem tud a lábacskáira állni, de eszik, dormizik, fülel. Orvos kedden látja. Hogy segíthetek rajta addig?
- Az orvos látja, hogy mikor nézzük meg az EESZT-ben a leletet?
- Mit gondoltok az UH felvétel alapján, fiam, vagy lányom lesz? Az orvos még nem látja!
- Ha az orvos felír gyógyszereket, de nem mindegyiket váltom ki, azt ő látja?
- Ha ügyeletes orvos látja el a gyereket, a gyermekorvoshoz muszáj utána kimenni?
- Hány éves koráig fogadja a gyermekorvos a gyermeket és mikortól kell átjelentenünk őket a háziorvoshoz?