Mikortól adhatom a gyereknek forralatlanul a bolti tejcsit? (tudásbázis)
egy anyuka tejiparban dolgozik , ő mondta h a bolti tejek tejporból készülnek , nem látnak tehenet....
ennek ellenére a lánykámnak bolti tejet adok 2,5 éves, mert a házi tej megfogja :(, de lassan ujra megprobálom.... változik...
Teljesen meg tudlak érteni, nekünk is van egy rokonunk, aki onnan ment nyugdíjba, semmilyen tej- vagy tejtermék tartalmú dolgot nem hajlandó megenni. (mégsincs csontritkulása 80 évesen!)
Nemrégiben dolgozott a férjem a ugyanott mint vállalkozó, aznap nem evett semmit és azt mondta, inkább éhenhal, de ott többet nem vállal munkát....
Sziasztok!
Én a múlt héten kérdeztem meg a gyerekorvostól, hogy mikortól adhatok tejet Gyöngyöcskénknek.
A két Nagymama már hónapok óta nyúzott a tejivással.
Az orvos véleménye, hogy 3 éves kor alatt ne adjunk tejet a csemetének. Inkább igya a tápszert, mert az ellenőrzött, biztosak lehetünk benne, hogy nem antibiotikummal kezelt tehén tejéből van.
Mellesleg vegyiparban dolgoztam, jártunk a Parmalatnál, még a legerősebb gyomrú kollégám (aki szennyvíztelepen is dolgozik, derékig az ülepítőben) is azt mondta, hogy ezek után ő sem tejet, sem tejterméket nem fog inni, enni...
További ajánlott fórumok:
- Vallásról - gyereknek; Mikortól? Hogyan?
- Mikortól ihat egy kisgyerek forralatlan csapvizet?
- Milyen kortól hagyható el a zokni szandálhoz? Mikortól lehet kényelmes a gyereknek?
- Mikortól érdemes triciklit venni a gyereknek? Mire kell figyelni?
- Zsebpénz a gyereknek? Mikortól, mennyi és miért kapja?
- Mikortól adható egy gyereknek mák?